mandag 17. september 2012

KVELDSSTEMNING

Våknet i dag til øspøs vær og da mener jeg virkelig øspøs - det bøttet ned. Dro på jobb i det samme øspøse været. MEN etter lunsj klarnet det opp og ble det strålende høstværet - sol og klar luft. Utrolig hvor fort det kan skifte på kort tid.


Så da måtte det bare bli en liten løpetur i mine nye joggesko. Løp først langs et blikkstille vann og savnet da å ha kameraet med. Så inn i skogen i passe ulendt terreng. Så nå kan jeg nyte kvelden med god samvittighet.


Tenner min nye lykt fra Kremmerhuset. Synes øyenstikkerne er herlige. Iallefall når de er dekorasjon og ikke i luften.

En fin kveld til deg også

søndag 9. september 2012

HØSTEN KOMMER MED NYE FORSETTER

Vel så mye som nyttår med sine nyttårsforsetter føler jeg at høsten er tiden for blanke ark og fargesifter til. Det er tiden for nye forsetter og nye planer. En ny sesong står for tur og man rydder i hus og hage. Barna begynner på et nytt skoleår og alle kurs og treninger starter opp igjen.


Mine nye joggesko - New Balance

Så mens energien samlet opp gjennom sommerferien ennå er inntakt så er det bare å hive seg rundt. Jeg har da kjøpt meg nye joggesko og er klar for å få opp kondisen.  Skoene er allerede tatt i bruk og det kjennes i kroppen. Veldig fornøyd med skoene, lette og fine og behagelige på foten og det gjør jo ikke noe at de er litt freshe i fargen.  Da gjennstår det bare å følge opp...

Hvordan er det med deg. Noen nye planer for høsten? Noen nye forsetter?



torsdag 6. september 2012

INSPIRASJON PÅ EN SEN TORSDAGSKVELD

Fant dette bildet på "nettet" og synes det var inspirerende. Jeg har en sjenk med en tom vegg over seg og har lurt litt på hva jeg skal gjøre med den veggen.

Foreløpig har planen vært å ha et stort speil der. Og i påvente av at det perfekte speil skal dukke opp så har veggen stått tom . Men jeg likte i grunnen denne løsningen men mange små bilder også.


Så kanskje det blir et høstprosjekt - å finne frem  favorittbildene, få dem rammet inn og hengt opp. Kanskje en blanding av gamle familiebilder og nye bilder.

Hva synes du - speil eller bilder?
Og har du noen tips til hvor man eventuelt kan få tak i greie, enkle rammer?

søndag 2. september 2012

HJERTE PÅ HIMMELEN


Heisann og god søndag.

I går feiret Norsk militære luftmakt 100 års jubileum og det ble marker med et stor flyshow i luftrommet over rådhuskaia. Største trekkplasteret var nok kanskje det franske oppvisningsteamet "Patrouille de France".



Og franskmennene skuffet ikke. De tegnet passende nok et hjerte  med pil gjennom på himmelen.




Ingenting å si på presisjonen. Ligger nok mange timer med øving bak.

Da er vi snart klare for en ny uke. Men først skal søndagskvelden nytes. Toodeloo.



Related Posts with Thumbnails