tirsdag 29. januar 2013

ETSY

Jeg har virkelig "oppdaget" Etsy og gjort mitt første kjøp. Vel faktisk har jeg gjort tre kjøp. Men mitt første kjøp ble denne fjæren i svart og hvitt. Synes den var stilig og gleder meg til å henge den opp.



Etsy er virkelig et mekka av flotte ting. Og en finner jo alt mellom himmel og jord så det er lett å bruke timer på å surfe rundt hos de forskjellige selgerene. Må virkelig si at det finnes utrolig mange dyktige folk der ute.

Fjæra fant jeg hos FifthandG

Hva med deg, har du gjort noen bra kjøp hos Etsy?  Eller har du noen favorittselgere?


mandag 21. januar 2013

JEG BADER MEG I LILLA

Fargerike har Kåret årets farge til (trommevirvel):

LILLA

Og valget er ikke gjort helt tilfeldig men som de sier på sin hjemmeside:

"Valget av Årets farge 2013 er tatt på grunnlag av kvalitative og kvantitative undersøkelser fra Fargerikes 110 butikker over hele Norge, samtaler med lokale farge- og interiøreksperter og et tett samarbeid med trendbyrået Nelly Rodi, som er best på fargetrender i det europeiske markedet".

Jeg synes selv at lilla er en farge som passer best i små doser. Spesielt den kraftige lilla som jeg ikke er så glad i. Men en støvete lavendelfarge synes jeg derimot kan være veldig elegant på den rette veggen.

Så til ære for årets farge har jeg gått til anskaffelse av litt lilla detaljer til badet. Først et deilig skumbad med en avslappende lavendelduft (allerede testet av guttene mine).


Og en håndsåpe i forskjellige lilla nyanser. Og kanskje  skaffer jeg meg noen lavendelfargede store myke håndklær. Om jeg finner den rette nyansen da.

Hva tror du, kommer du til å ta i bruk mer lilla i år?

torsdag 17. januar 2013

KAFFETID

I dag kom det nye BoligPluss i posten full av vårlig inspirasjon - så da var det tid for litt torsdagsavslapning.



Kaffe latte, Boligpluss, tent lys og fyr i peisen. Helt OK på en vanlig torsdag.



Og så er det jo snart helg. Ikke dumt det heller.


Har du planer for helgen?



tirsdag 15. januar 2013

KULT TIL GUTTEROMMET

Kom over denne kule knaggrekka på en runde på nettet. Synes det var riktig så tøff. Midt i blinke til gutterommet. Så kanskje det er noe for gutta mine. Her kan de henge hettegensere, gymbagger og lignende i stedenfor å slenge det på gulvet (det er jo lov å håpe).





Den fant jeg på Purnorsk og den finnes i flere farger.


På samme nettside fant jeg også denne knaggrekka med plass til legoutstillingen på toppen. Fin  og kreativ måte å stille ut alle de flotte lego-kreasjonene som barna lager. Når de først har laget noe fint så har de jo ikke lyst til å rase det med det samme med heller beundre det en stund og da er jo dette en ypperlig utstillingshylle.
Og denne kan en jo nesten lage selv om en er litt nevenyttig.


Ha en fin tirsdagskveld til deg som er innom. Nå er det leggetid for minstemann her i huset så nå må mor trø til med litt kveldsmat. Hei då...



 


søndag 13. januar 2013

SØNDAGSMYS

Brrr - i dag har det vært riktig så kaldt på østlandet. Men med kaldt vær følger også ofte strålende sol og intet unntak her.

Men dagen har likevel gått med til diverse inneaktiviteter, som for eksempel og kvitte meg med den siste resten av julen. Ja, jeg vet det er sent men som de sier "bedre sent enn aldri". Og det føles veldig deilig å ha plassert den siste kassen med jul på loftet for denne gang og kunne si "Velkommen tilbake om 11 måneder". Det er nesten som å få en ny stue igjen.

Til kalde dager hører det med kakao med krem (selv om en ikke har vært lengre ute enn til postkassa). Så etter middagen koste vi oss med en deilig kopp sjokolade fra Whittard.

Sjokoladen ble av alle steder kjøpt på Christiania Glassmagasin. Fin design på boksen gjør ingenting, eller hva? Nesten en grunn i seg selv til å kjøpe den.


Sjokoladen ble selvsagt toppet meg masse krem og ett dryss med sjokolade på toppen. Rykende varm ble den servert i kopper fra Marimekko.

I morgen bærer det ut i kulda igjen. Håper på litt færre kuldegrader da. Til da - ha en avslappende kveld.



fredag 4. januar 2013

FREDAGSINSPIRASJON

Da er gardinene ferdig og hengt opp. Og mottakeren er godt fornøyd. Viser resultatet en annen dag når lyset er litt bedre (og rommet litt mere ryddig).

I påvente av det viser jeg et bilde fra nettet til inspirasjon en fredagskveld



Ha en hyggelig  kveld og helg

onsdag 2. januar 2013

ÅRETS FØRSTE SYPROSJEKT

Her om dagen beklagde minstemannen seg over gardinen sine. Han mente han hadde vokst fra kuer som dekorasjon. Og jeg må vel nesten si meg enig i det.

Men nå har det seg slik at eldstemann også har gardiner over samme tema, så skal noen få nye gardiner så står nok han først i kø. Og det har jeg faktisk tenkt på før - såpass at jeg allerede har kjøpt inn stoffet men ikke tatt meg tid til å sy de.


Men i dag på juleferiens siste dag var det en god anledning til å ta fram symaskinen . Så nå er jeg godt i gang. Kuer er i ferd med å bli byttet ut med striper. Kun to sømmer gjennstår.



Og når disse er ferdig skal selvsagt minstemann også få nye...





tirsdag 1. januar 2013

SISTE SPRELL


Det nærmer seg hverdag igjen.  I morgen er det planleggingsdag på skolen for barna så det blir min siste fridag før det braker løs igjen med blanke ark og fargestifter til.

Julens siste sprell på matfronten ble en "rennende" sjokoladekake med vaniljeis til. Et mektig med akk så godt punktum for årets feiring. I morgen er det gullerøtter og knekkebrød. Det blir igrunnen helt greit.


Til ære for det nye året ble kaken pyntet med stjerner. Her brukte jeg en pepperkakeform som mal.



Ønsker alle som er innom et spennende og innholdsrikt nytt år.
og

VELKOMMEN 2013





Related Posts with Thumbnails