søndag 5. april 2009

PÅSKEFERIE

Seilbåt utenfor Bygdøy- et klart vårtegn
Endelig er det påskeferien. Og her på østlandet har vi vært så heldige å ha hatt et nydelig vær i dag. Så i dag tok vi turen til Bygdøy. Hovedhensikten med utflukten var at minstemann skulle sende en flaskepost - og da måtte vi jo ut til sjøen.
Flasken med skattekart i ble hevet i sjøen og vinket farvel til før turen gikk videre inn på sjøfartsmuseet.
Etterhvert meldte sulten seg så vi dro videre til Cafe Hemma Hos som ligger i det gamle postkontoret på Bygdøy. Stedet er en blanding av Cafe og antikvitetsbutikk og man kan vistnok kjøpe både bordene, stolene og serviset man bruker i kafeen. Veldig koselig stemning, god mat men i dag var det veldig treg servering. Og med to utålmodige unger føles det jo ekstra tregt.Fra Cafe Hemma Hos


På onsdag reiser vi på hyttetur til Setesdalen, så det blir ikke de store påskepynting-utskeielsene her hjemme men littegrann må vi jo ha. Disse søte påskeeggene kjøpte jeg på Kremmerhuset for noen dager siden. Og de passet jo perfekt i det hvite dørslaget fra Ikea.


Og i går bad jeg mannen om å kjøpe med seg hjem noen gule blomster da han skulle ut å handle. Jeg hadde da kanskje tulipaner i tankene men disse kom han hjem med. Får håpe de greier seg mens vi er borte.


Da ønsker jeg alle en kjempekoselig og avslappende påskeferie.

1 kommentar:

Bo med barn sa...

Takk for hyggelig hilsen:) Høres ut som om dere hadde en koselig søndag. Det er så koselig på Hemma Hos.

Fortsatt god påske. Lena:)

Related Posts with Thumbnails