fredag 21. august 2009

GOD HELG FOLKENS

Med denne grønne duken ønsker jeg alle en riktig god helg.

I morgen setter jeg meg på sørlandsbanen i retning Kristiansand og 40års-lag. Jeg reiser uten mann og barn og har bestilt meg plass i komfort vognen. Planen er å ta med meg dvd-spilleren og mange usette filmer. Tror turen skal bli riktig så trivelig.

4 kommentarer:

Ann-Helen sa...

Ja det hørtes veldig koselig ut:) Film er det sjeldent jeg ser her i heimen også. Kanskje jeg skal ta meg en togtur jeg også:)

Ha en fin helg:)

Karna sa...

Håper du koser deg!!! Skal snart pakke kofferten og dra på en storbyferie, og GLEDER meg.....begynte så smått å stryke litt i helgen og se over hva jeg skal ta med, enda det er to uker til jeg reiser...men nå trenger jeg litt stuebytte så jeg gleder meg!

M sa...

Kos deg!!
Klem,M

Anonym sa...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲

Related Posts with Thumbnails