lørdag 18. februar 2012

GODSTOL

God lørdagskveld i stua. Her hjemme har vi nettopp nydt en god hjemmelagd pizza og det eneste som mangler nå er en godtol å krype opp i.

Vi er nå altså på jakt etter den ultimate godstolen. Den må være god å sitte i for både meg og mannen i huset og være så høy i ryggen at vi begge kan hvile hodet. Og så  må den jo selvsagt være fin å se på.

Var en tur på Bohus forrige helg for å sjekke utvalget deres og fant da blandt annet denne:Den var iallefall høy nok i ryggen for oss begge. Synes kanskje ermlenen var litt høye men ellers var den ganske fin. Hva synes du?

Fant også denne som er litt enklere og mindre.


Bolias hjemmeside fant jeg denne:

Litt mere moderne i uttrykket enn de to foregående. Vi har jo sofaer fra Bolia så denne kan vi sikkert få i samme farge og trekk som sofaene. Men jeg har ikke prøvesittet den ennå så mulig den er litt lav i ryggen.

Hvilken av de tre likte du best?
Har du ellers  noen gode tips til en godtol så kom gjerne med det !

Kjøpte meg forresten denne filmen i går :


Mulig det blir kveldens underholdning. Likte boka veldig godt så jeg gleder meg til å se filmen.

Ha en fin lørdagskveld folkens
 3 kommentarer:

vår lille verden sa...

God kveld:)
Jeg liker den første du viser best,den er en sånn godstol for og kose seg i..
De andre er stilige men kanskje litt kalde?
Lykke til med valget:)
Kose dere med Pizza..
klem

MissMette sa...

Så fine stoler ღ jeg likte den siste veldig godt... Lykke til med valget ღ Boken Barnepiken har jeg også lest, og den var bare kjempebra - håper filmen er like bra :) Ønsker deg en fortsatt fin kveld videre. Klem fra Mette

mistin sa...

Jeg drømmer om en Howard stol, de er superbehagelige å synke ned i. Vi har sofaer i serien, og hadde vi hatt mer plass skulle det blitt en stol i tillegg.

Related Posts with Thumbnails