søndag 29. juli 2012

SOMMERLEKTYRE

Jeg er glad i å lese bøker og holder som regel på med en eller annen bok. Og i ferien får jeg virkelig tid til å lese litt mere enn til vanlig. Slaraffenliv ved bassenget og stranda samt kun spanske kanaler på tv ga mange muligheter for en god lesestund på ferien i Spania. Så med på turen dit hadde jeg følgende tre bøker med meg:
"Brudereisen" av Marieke Van der Pol. Til tross for en litt treg start så likte jeg boka veldig godt. Fin og lettlest med troverdige karakterer.  En bok til etteranke.  Anbefales.


Neste bok ble en krim - "Sukkerdøden" av Unni Lindell. Hun skriver som vanlig veldig bra men jeg synes ikke denne var like spennende som enkelte av hennes tidligere bøker. Men en helt grei krim.
  

Så kom en høydare - "Hundreåringen som klatret ut av et vindu og forsvant" av Jonas Jonasson. En virkelig fornøyelig bok som er skrevet på en utrolig fantasifull og morsom måte. Anbefales virkelig. Satt og humret og lo for meg selv ved bassengkanten.Akkurat nå holder jeg på med denne - Karen Rose sin "No one left to tell". Kjøpte den på flyplassen for å ha noe å lese i på vei hjem. Som både tittelen og bilde antyder så er det en spenningsroman.

Hvordan er det med deg - får du lest noe ekstra i ferien og har du kommet over noen litterære godbiter?


1 kommentar:

ingridsboble sa...

Godt med litt ekstra lesetid :) Leste Hundreåringen i fjor sommer - virkelig en morsom og annerledes bok! Har hørt at de skal lage film av den også :) Akkurat nå holder jeg på å lese En morgen i Jenin, om en Palestinsk jente. En fin og fæl bok på samme tid.
God søndag til deg!
Ingrid

Related Posts with Thumbnails