fredag 31. august 2012

SØVN

"Du skal ikkje sova bort sumarnatta"

heter det så fint i sangen. Og det har jeg vel levd litt etter i sommer. Det har vært deilig å ikke være "slave" av klokka i ferien. Legge seg når det har passet uten å tenke fornuftig at man må tidlig opp neste morgen og avgårde på jobb.



Det er utrolig fort hvordan man kan snu søvnvanene. Og det gjelder barna også. I ferien har de "snudd døgnet" litt på hodet. Lagt seg sent og stått opp sent. Kanskje ikke helt smart for hverdagen kommer jo fort igjen.



Og nå går det ubenhørlig mot høst og vi er tilbake i et hektisk hverdagsliv med skole, jobb og aktiviteter så det er på høy tid å komme tilbake i gamle vaner. Jeg må innrømme at jeg ikke er hundre prosent tilbake med det begynner å hjelpe. Hvordan er det med dere?



Sliter med litt "lakeskrekk" ennå men en god bok på sengekanten er bra å ha.



Vet ikke om et innbydende og koselig soverom hjelper men det kan iallefall ikke skade. Disse flott bildene fra  housetohome  er virkelig til inspirasjon. Får veldig lyst til å pusse opp soverommet vårt når jeg ser de  - må bare få litt søvnoverskudd først.



Jeg er veldig glad i blåfarger  - det gir en sval og rolig følelse som passer fint på et soverom. Hadde ikke hatt noe imot å være gjest på dette soverommet.

Men skulle jeg pusset opp soverommet mitt akkurat nå så ville jeg valgt lune jordfarger kombinert med litt blått. Vel, vi får se hva høsten bringer.




Ønsker alle en trivelig helg. En får vel nyte sumarnatta litt til kanskje...


1 kommentar:

Frk.Fryds Hverdagsgleder sa...

Er jo mye koseligere å legge seg nå om høsten syns jeg... :)

Related Posts with Thumbnails