tirsdag 6. august 2013

HVERDAGEN KALLER

Hei hei folkens og også hei til august.

Etter et langt sommeropphold på bloggen er jeg tilbake. Sommerferien er over for denne gang og hverdagen kaller. Jeg startet i ny jobb på mandag og har dermed allerede jobbet to dager.

Men i år føler jeg, med den sommeren vi har hatt, at jeg virkelig har fått ladet batteriene. Iogmed at jeg skifter jobb har jeg benyttet anledningen til å ta litt ekstra lang sommerferie og da kan en ikke si annet enn at jeg har vært utrolig heldig med været. Så da føles det helt greit å begynne på jobb igjen. Spesielt da det er en ny og spennende jobb.

Årets ferie gikk i år til syd-Frankrike. Der koste vi oss i to og en halv uke med soling, bading, god mat og opplevelser. Et fantastisk område å feriere i. Her er et lite glimt fra en tur vi tok til Grasse. 
 
 
 


Kommer nok tilbake med flere bilder fra herlige syd-Frankrike.

Hei då og ha en trivelig uke.
2 kommentarer:

ingridsboble sa...

En virkelig drømmesommer i år ja :)
Spennende med ny jobb da - lykke til der!
Jeg nyter noen feriedager nå i august; i dag har jeg rukket både is og en tur å kikke på stein og terrassematerialer - og snart skal vi på middag til noen venner. Travelt med ferie også, hihi :)

Ha en flott kveld!
- Ingrid

Anette Willemine sa...

Å, det hørtes deilig ut med sommer i Frankrike. Nå er det en stund siden jeg var der. Vi hadde likevel en deilig ferie i Hellas. Varmen var helt herlig å være i, og da vi kom hjem fortsatt varmen, så denne sommeren har vært deilig.

Masse lykke til med jobbstart på mandag!!
Klem

Related Posts with Thumbnails