søndag 8. mars 2009

LAPPETEPPE

Som nevnt i dette innlegget så er jeg i gang med mine første granny squares. Og det begynner å bli en anseelig bunke med lapper. Jeg hekler ensfargede lapper i rødt og hvitt og planen er at det skal bli et lite lappeteppe til en gammel vugge jeg har. Og til å være mitt første hekleprosjekt er jeg ganske fornøyd med resultatet. Må jo skryte litt av meg selv :).

Garnet jeg bruker er FreeStyle fra Dalegarn. Det er et mykt 100% ullgarn som det går relativt raskt å hekle med.Jeg vet ennå ikke helt hvordan jeg skal montere lappene sammen. Om de kan hekles sammen eller må syes sammen. Så om du har noen gode tips så er det veldig hyggelig om du vil legge igjen det.

5 kommentarer:

Ida sa...

ojojoj, her går det unna! Jeg kan ikke hekle, så jeg skal ikke komme med noen tips heller :)

Gleder meg til å se resultatet ferdig jeg - ser jammen ut til å bli kjempefint :)

klem

Strikkelines sa...

mine farger dette:) kjempefint kommer det til å bli.,..jeg har et på vent....desverre...ble så inderlig lei...å jeg aner ikke hvor mange flere jeg må hekle....jeg har fått anbefalt å sy sammen men det er rådet jeg har fått....gleder meg til resultat, så her kommer jeg igjen

Belin sa...

Jeg er snart ferdig med mitt teppe jeg også. En lapp igjen!! Juhuu! Jeg hekler store lapper, 10 runder med 5 farger. Og skal hekle det sammen når det er ferdig. Aldri gjort det før, så jeg aner ikke hva som er best. Jeg tror kanskje det er lettere å sy sammen! Fint at du blir med på konkurranse! :-)

Lyst på livet sa...

Hei på deg!
Takk for hyggelig besøk og hilsen inne hos meg. Bare kosleig om du har lyst til å slå følge videre :-)

Jeg holder også på å hekle granny squares... Har begynt å sy de sammen og det fungerer i allefall fint :-)

God mandagskveld!
Torunn :-)

Camilla at home sa...

Jeg er imponert,jeg har prøvd meg på hekling men det gikk veeldig seint. Fint md rødt og vit sammen også!

Related Posts with Thumbnails