tirsdag 17. mars 2009

STØVELMOTE

Ser at vårfølelsen er i ferd med å spre seg i Blogglandia. Her på østlandet er det foreløpig litt for mye snø til at den helt store vårfølelsen helt har gjort sitt inntog hos meg. I hagen vår ligger det sikkert 1,5 meter med snø (mye takket være brøytebilen). Men i dag var det et helt fantastisk påskevær som gir håp om at våren også snart kommer hit. Blåblå himmel og strålende sol. Til å bli i godt humør av. Og i dette været begynner snøsmeltingen og med den sørpeføre. Så for tiden er det støvler som gjelder. Og jeg trasker avgårde i mine gamle hvite Viking støvler som ikke akkurat er veldig lekre. Så nye støvler kunne kanskje vært på sin plass .


Og jeg har lagt merke til at det er tre merker som er populære. Et merke som jeg tror er litt på vei ut, et som er veldig inn akkurat nå og et som er på vei inn (men mulig jeg allerede er litt sent ute).

Merket som jeg tror er på vei ut er det "alle" har - nemlig Ilse Jacobsen.


Man får dem i de fargene man kan ønske seg bla. denne vårlige lillafargen.


Neste merke - som begynner å bli mere og mere populær og på vei til å ta over for Ilse er det skotske merket Hunter.



Fåes også i alle tenkelige farger.



Den sjokoladebrune varianten er kanskje min favoritt. De fører også selvsagt barnemodeller




At disse to trendy damene velger seg disse støvlene gjør dem vel ikke mindre populære.
Det siste merket som er på vei inn er Chameau. Og her er et eksempel på den.

Så hva er din favoritt?

3 kommentarer:

Perlehvit sa...

Jeg syns alle tre er fine!
Nå har jeg ikke prøvd de to andre, men har Ilse støvler selv og er kjempefornøyde med de! Gode å gå på og varmer bra! :) De er sikkert litt på vei ut som du skriver, siden "alle" har de.. merker selv blandt kjente at Hunter er på god vei til å ta over..!

Lykke til med støvelvalget!:)

Anonym sa...

Har Ilse jeg og. Er også kjempefornøyd med dem og har lyst på et par til jeg.. Tror ikke jeg blir lei selv om de etterhvert er ut....
Hunter er sikkert fine har vel vært populære en stund de og, iallfall i utlandet.

Ragna sa...

Jeg har de sjokoladebrune Hunter-støvlene og er fornøyde med dem :-) Liker at de er så høye og at de er smale i skaftet til mine pipestilkbein. Ser ikke ut som at jeg har rappa mammas støvler...

Related Posts with Thumbnails