onsdag 22. juli 2009

HJEMME IGJEN

Da var vi hjemme igjen. To deilige uker i Toscana er brått over og vi har i tillegg fått med oss en uke i Kristiansand. Så nå har jeg kun denne uken igjen av ferien min- snufs.

Men tilbake til Toscana. Vi hadde en utrolig flott ferie med masse opplevelser og turer. Det er jo ett utrolig flott landskap i Toscana så bare det å kjøre rundt på de smale slyngete veiene og titte ut av vinduet var en opplevelse i seg selv.

Selve villaen vi bodde i sammen med en venne-familie hadde vi leid gjennom villa-charme.

Villaen var utrolig barnevennlig da hele tomten var inngjerdet og vi hadde god utsikt til bassenget. Så barna kunne bevege seg fritt uten å måtte bli fotfulgt hele tiden. Kjekt for både liten og stor.

Hjemmelaget tomat og Mozzarella salat. Mmm.


Under halvtaket som dere ser på bildet satt vi hver kveld og nøt deilig mat og drikke. Og nesten hver kveld fikk vi besøk av en liten rev som kom luskende inn gjennom porten. En natt hadde den forsynte seg av en joggesko som var blitt stående ute. Så stor var overraskelsen neste dag da eieren av skoen slulle ut å jogge og kun fant en joggesko. Leteaksjon ble igangsatt men skoen ble ikke funnet igjen før etter at et nytt par var innkjøpt. Skoen ble forøvrig funnet langt nede i skråningen utenfor gjerdet.

Området rundt huset var også veldig godt ivaretatt. Flotte blomsterkrukker var satt ut overalt og en vaktmester kom jevnlig innom for å ordne med hagen og bassenget.


Vi bodde ganske høyt oppe så vi hadde en kjempeflott utsikt. Her ser dere utsikten fra bassengområdet en sen kveld.

Flere bilder fra ferien og turene vi hadde i området kommer i de følgende innleggene.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails