søndag 7. februar 2010

NY BOK

Rett før helgen dumpet det en ny bok ned i postkassa. I følge bokklubben jeg bestilte den fra er det den mest solgte boken inne digital fotografering. Så jeg lot meg overtale til å kjøpe den.På forsiden står det "Lær deg triksene som lar deg ta bilder som proffene!” og det høres jo veldig lovende ut.
Jeg har allerede lest endel i den og den er veldig lettlest og rett på sak.


Det er ikke en kjedelig og teknisk bok om fotografering, men en praktisk bok, med gode konkrete tips. Som foreksempel når på døgnet det er best å ta landskapsbilder i forhold til lys, hvordan man komponerer bilder, tips til utstyr osv. Anbefales. Så nå er det bare å øve og øve.

Men nå er nok en uke over, utrolig hvor fort det går. I morgen venter hverdagen igjen. Men i dag har det vært en aldeles strålende dag med blå himmel og sol. To skiturere har det blitt. Først en tur med eldstemann på formiddagen og så nå nettopp en kveldstur i lysløypa med en venninne.

Hvite tulipaner har det også blitt i helgen. Og som den omtalte boken anbefaler - tatt fra en litt uvanlig vinkel.

He en strålende uke.2 kommentarer:

Karna sa...

En slik bok skulle jeg også hatt...kan alt for lite, og bruker ikke knappene på apparatet mitt heller, så bruksanvisningen skulle vært studert også...

Ocean showroom sa...

Så spennende med en fotobok, en slik kunne jeg også trengt, men jeg har så lite tålmodighet med slikt...:)
Bildet av tulipanene var råflott!
KLem, Lene

Related Posts with Thumbnails