søndag 18. april 2010

VEL OVERSTÅTT

Da var barnebursdagen vel overstått. Det er  hektiske mens det står på men veldig artig for bursdagsbarnet.


Helt i tråd med barnebursdagstradisjoner ble det servert pølser. Og da vi var så heldig å ha fint vær den dagen ble grillen tatt frem og pølsene grillet. Storebror lekte kelner med forkle og hvit tørkle over armen og gikk rundt bordet og tok opp bestilling - pølse i lompe eller pølse i brød. Kjekt å ha en storebror avog til. 

På bordet hadde jeg lagt en papirduk og satt frem tegnesaker, så her var det fritt frem å utfolde seg. Egentlig ganske lurt for barna satt rolig og tegnet og spiste under måltidet.


Tema for bursdagen var filmhelter og bursdagsbarnets store helt for tiden er Anakin Skywalker i Star Wars. Så hva passet da ikke  bedre til bordpynt enn ett Star Wars ship bygget i Duplo av jubilanten.


Og bursdagskaken ble også formet som ett Star Wars skip. Egentlig hadde bursdagsbarnet bestilt ett sjørøverksip til bursdagskake men kvelden før feiringen fikk jeg beskjed om at kaken skulle formes som Star Wars skip. Så da var det bare å gjøre sitt beste til tross for litt manglende Star Wars kunnskaper.

Neste helg blir det familie selskap så da blir det antageligvis ikke papirduk og tegnestifter. Eller kanskje jeg skulle prøve det da også ?

Ha en fin søndagskveld.

2 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Så koselig! Gratulerer til lille, store-gutten:o))
Så kult med duplo-skip som bordpynt, og tøff kake!

Ha en fortsatt god søndag!

Klem Line

pepperkverna sa...

Wow!!! FOr en stilig kake! Hege

Related Posts with Thumbnails