lørdag 3. juli 2010

INSPIRERENDE BESØK

Ja, jeg har hatt ett inspirerende besøk av to hagedesignere. Vi har tenkt å oppgradere uteplassen vår - da først og fremst inngangspartiet men også gjøre hagen litt mere spennende. Vekk med gamle betongheller fra 80 - tallet, vekk med "villniss" og gamle busketrær. Velkommen til ny belegningsstein og nye planter.

Selv om vi ikke har så veldig stor tomt så tenkte jeg det kunne være greit å få litt inspirasjon og ideer fra proffene. Det er jo lett å bli låst i egne ideer og ikke se  mulighetene. I tillegg så er det kjekt for en som ikke er så plantekyndig å få plantetips


Disse klatrerosene, New Dawn, skal vi prøve oss på. 

Så hagedesignerene var her i 2-3 timer hvor de så på hagen, dikuterte ideer og tegnet en skisse utfra det vi kom frem til. Jeg synes jeg fikk mye ut av de timene de var her og sitter igjen med en god formening om hvordan vi skal utforme uteområdet. Gleder meg til å starte. Nå skal det blandt annet bli blåbærbusker, Klematis og klatreroser.

Har du brukt hagedesigner? Og hva er så din erfaring med det?

Ha en fin grønn lørdag.

3 kommentarer:

Mitt Landliv sa...

Har aldri brukt hagedesigner, så jeg har ingen erfaringer å dele, men ville bare si at rosene du har valgt er fantastisk fine. Har tre av samme sorten selv... Nydelig sammen med lavendel :-)

♥ Hege`s Cute N Cool Blog ♥ sa...

Hei ♥

Ååååå lekkert lekkert!!!! Finnes det hagedesigner som en kan leige inn...aldri hørt om !! Takk for tipset :))

Fin fin blogg ♥

Ha en fin sommer videre :)

Klem Klem :))

Thelma Louise sa...

jeg har hatt og har new dawn...så frodig og flott hos alle andre, bare ikke meg.:-// Men men...man må prøve , ikke alt som blir like vellykket.:-) lykke til med den hos dere.:-)

Related Posts with Thumbnails