tirsdag 29. juni 2010

HELGETUR TIL GØTEBORG

Det har vært litt stille fra denne kanten og litt av grunnen til det er at vi har vært på helgetur til Gøteborg. Veldig deilig å komme seg ut en tur både for oss og barna.


Vi bodde på Radisson Blu hvor de hadde veldig greie familierom. Barna som ikke er så vant til å bo på hotel syntes det var stor stas og mente hotellet burde ha seks stjerner og ikke fire som det hadde. Stor god frokost med blandt annet pannekaker var nok en av grunnene til at de syntes det.

Lørdagen var satt av til besøk på Liseberg ,og det var ikke noe problem å få tiden til å gå der. Mange flotte attraksjoner både for 6-åringen og 9-åringen (og oss voksne). Minstemann viste seg å være litt av en tøffing og kjørte en av de større Berg og dalbanene. Selv om jeg er ganske så pysete når det gjelder berg og dalbaner kunne jeg ikke være dårligere enn en 6-åring så jeg våget meg med.


 
Her snurrer vi (jeg og barna til venstre) rundt i full fart i kaffe-koppene. Selv med en soft-is innabords gikk det greit.Minstemann kjører de minste radio-bilene. Han var for liten til å få kjøre de største.


Utsikten fra Pariser-hjulet. En luftig opplevelse.

I Sverige er jo alt, med noen få unntak, åpent på søndag så da var det tid for litt shopping. Mann og barn ble sendt avgårde på elvebåt så jeg fikk noen timer alene til shopping. Veldig kjekt. Sommergarderoben ble endelig oppgradert - noe den sårt trengte.  Interiør-butikker ble derfor ikke prioritert høyest denne gang. Men jeg kom da innom en diger Åhlens butikk var det ble gjort noen innkjøp.
Vi fikk gjort så mye den helgen så det føltes nesten som en liten ferie. Og nå er det ikke så lenge til den ordentlige ferien begynner. Kun en uke igjen så venter fire lange ferieuker. Det skal bli deilig.

Hei så lenge.


1 kommentar:

Anonym sa...

Hei. Flott blogg du har.:) La meg til som følger jeg. :)Mette.

Related Posts with Thumbnails