lørdag 19. juni 2010

GODBITER FRA LEXINGTON

Mysteriet med den forsvunne batteriladeren er løst. Den ble funnet i god behold i en skuff hvor den ikke hadde noe å gjøre. Sånn kan det gå når man har ett rydderaid.
Så nå er kamerabatteriet ladet opp og satt i arbeid igjen. Her kommer da et lite utvalg av godbitene som ble med hjem fra Lexington salget.

Fire maritime servietter som blir fine å dekke St. Hans-bordet med.For en som er glad i stjerner måtte jo denne stjerneputa få bli med hjem. Passer kanskje ikke helt til den grå sofaen men jeg skal nok finne et egnet sted for den.Tilslutt noen nye håndklær. Så nå må jeg bare passe på å få kastet ut noen av de gamle for å gjøre plass til de nye.

I dag har jeg vært en tur på Sandvika storsenteret alene sammen med gutta. Å ta med to gutter på ett shopping-senter en lørdagformiddag er kanskje ikke det smarteste en kan gjøre. Men når formålet med turen bland annet var å kjøpe vanngevær  på ToysRus er det utrolig hvor lettere ting glir. Jeg fikk tilogmed en tur (riktignok en kjapp tur) inn på Mols mens de satt rolige ute på en benk å ventet. Flinke guttene mine.

Og vi rakk akkurat hjem til å se Victoria si JA til sin Daniel.  


Ha en romantisk aften med eller uten slør.1 kommentar:

bea-cici sa...

tusen tusen takk for din stemme ;)
ønsker deg en fortsatt fin søndag.
klem bea-cici

Related Posts with Thumbnails