søndag 6. juni 2010

KLIPPE KLIPPE

Nok en nydelig helg nærmer seg slutten. Og denne helgen ble bikinien tatt frem for første gang i år. Burde kanskje sendt ut nabovarsel, for denne kroppen er ikke akkurat sydenbrun ennå. Men den gjelder vel de fleste får en håpe :)Skikkelig sydenvarme i hagen var det iallefall - herlig.

I dag  fikk jeg startet på noe jeg har planlagt lenge. Nemlig å gå gjennom interiørbladene og klippe ut det jeg ønsker å spare på. Bladene har hopet seg opp og det nytter jo ikke å spare på alle så da da fant jeg ut at det var lurt å klippe ut godbitene og kaste resten.


Så jeg rigget meg til i hagen med en bunke blader (i bikinien) og begynte å klippe. Det gikk ikke akkurat kjemperaskt fremover for det er jo mange hyggelig gjennsyn, men en liten bunke fra 2008 kom jeg da gjennom. Og det føles jo godt med alt som er gjort - når bunken minker.
Så gjennstår det bare å finne ut hvordan en skal arkivere alle disse utklippene.
Hva gjør du forresten med bladene dine. Samler du på alt eller gjør som meg å klipper ut godbitene?


Men en kan jo ikke bare drive slaraffenliv i hagen hele dagen, eller hva? Så litt senere på dagen tok vi oss en tur til Høvikodden hvor vi gikk tur langs sjøen. Minstemann var ikke dårliger enn at han kastet alle klær (noe som storebroren syntes var litt flaut på hans vegne) og tok sitt første bad i sjøen.


Han hadde også forberedt en flaskepost på forhånd som ble kastet i sjøen. Har en følelse at den ikke kommer så langt med den pålandsvinden som var.

Men nå er det snart en ny uke med masse aktiviteter som venter. Så ha en strålende uke. So long.


1 kommentar:

Den gode feen sa...

Hei hei og tusne takk for koseleg kommentar inne hjå meg. Eg driv også med den der klippe opp-ta vare på det beste-kaste resten-opplegget med mine magasin. Men hjelpe meg for ein jobb. Som oftast har eg meg eit raid der eg riv ut og kastar blad, men så stoppar det opp. Eg har ringpermar med plastlommer som eg legg det eg vil spare på. Er det småbilder limer eg det på kvite ark. Men du og du, dette er heilårsjobb, og blir overhodet ikkje prioritert :)

Ynskjer deg ein flott kveld og ein fantastisk sommar :) Stor klem frå Linda

Related Posts with Thumbnails