søndag 26. september 2010

BAKEKONGEN

I dag har vi hatt en veldig tradisjonell høstdag her i heimen. Jeg har ryddet litt i hagen for høsten, mannen har mekket på sykkelen sin og gutta har flydd inn og ut av døra.Midt på dagen fikk eldstemann og en kompis lyst til å bake. I år har de nemelig begynt med matlaging (det heter vel streng tatt ikke det lengre men det var det det het i min tid)  på skolen og det har vært en STOR suksess. Annenhver uke får de boltre seg på skolekjøkkenet og han synes det er kjempegøy og vurderer nå en karriere som kokk. De har allerede vært gjennom kakao, havregrøt og nå sist hadde de laget småkaker. Og oppskriften måtte selvsagt  testes ut hjemme 


Så de satte i gang med stor iver og innsats. Mel og melis føk rundt i luften mens fire små never  sammarbeidet om å smuldre smøret.Veldig nøye med oppmålingene, her skulle alt være korrekt. Veldig gøy å se at de har så stor glede av det. Og flott at de får prøvd seg allerede i 4. klasse.


Og sluttresultatet ble veldig bra. Søte sprøe kaker på ett fat og to stolte gutter. Det ble søndagskosen.

Er det andre som har små kokker i huset?

2 kommentarer:

Helga Sofie sa...

Hjemmebakte kaker, nam - og ekstra god når junior har laget dem selv! Jeg tror vi baker for lite for tiden... neste søndag skal også jeg! Fin blogg du har :)

Förgätmigej ♥ sa...

Så goda de ser ut.:-)
Stina

Related Posts with Thumbnails