tirsdag 15. februar 2011

HOTEL BESTILT

Som nevnt i et tidligere innlegg så skal jeg og eldstemann til London til våren. Flybilletter er bestilt for en stund siden og nå er også hotellet i boks.

Det var ikke akkurat lett og bestemme seg for et hotel da utvalget er stort i London så jeg googlet og føk rundt på forskjellige nettsteder til jeg ble helt svimmel. Poden som gledet seg til å se hvor vi skulle bo kunne ikke helt skjønne hvorfor det skulle ta så lang tid å finne et hotel men tilslutt falt jeg  ned på  Quality Crown Hotel Paddington. Det ser ut til å være et sentralt og greit hotel i en passende prisklasse.


Hotellet ligger rett ved Paddington station hvor flytoget fra Heathrow ankommer. Det er heller ikke langt til t-banen og Oxford street. Så jeg tror beliggenheten er helt topp.


I tillegg fikk den ganske gode tilbakemeldinger fra folk som hadde bodd der. Eneste ankepunktet var at endel av rommene var ganske små, men det har jeg skjønt er ganske vanlig i London.


Så nå er det bare å begynne å glede seg og planlegge aktiviteter. Tror blandt annet vi må  få med oss en musical mens vi er der. Og det kan man jo bestille på forhånd p på nettet. Vurderer Løvenes Konge. Hørt mange som synes den er veldig fin. 

Har noen av dere forresten erfaring med dette hotellet?

Ha en fin mandagskveld.4 kommentarer:

Hege Aida "The not so perfect mum-blogg" sa...

Vårtur til London blir bra! Jeg kjenner ikke til hotellet, men det er som du sier, det er ofte små rom i disse storbyene. Men pyttsann, dere reiser jo ikke til London for å være på hotellet! :D

Så i alle fall veldig bra ut!

Anette Willemine sa...

Så koselig! Høres ut som du planlegger godt til å få en flott tur. :)
Jeg var også 10 år første gang jeg var i London. Stor stas. Husker masse fra de dagene. :)
Dere kommer helt sikkert til å få mange flotte minner. :)

Ønsker deg en deilig start på uken!

Klem,
Anette Willemine

http://maxalas.blogspot.com sa...

daily news from around the world, including all your favorite TV channels and live football matches from all competitions visit http://maxalas.blogspot.com

Elisabeth sa...

hei hei:) er bare innom å sniker litt. et godt tips er å ikke ha et rom som er langt nede. Jo høyere jo bedre, så slipper du å høre undergrunnen:) Hvis du har vært i London alt håper jeg det var en forteffelig tur:)

Related Posts with Thumbnails