lørdag 29. januar 2011

MOR OG SØNN TIL LONDON

Til våren fyller min førstefødte 10 år. Jeg synes ikke det er lenge siden jeg trillet han rundt i barnevogn og skiftet bleier på den lille stumpen og nå er han altså snart stor gutt på 10 år. Og det må jo selvsagt markeres. Så da har jeg planlagt en mor sønn tur til London. Bare han og jeg på tur sammen. Det blir stas.


Flybilletter er allerede bestilt så nå gjennstår det å finne et bra hotel. Så om noen har et tipst til et bra, sentralt og ikke altfor dyrt hotel i London (tre ting på en gang) så blir jeg veldig glad for det.

Vi reiser ikke før i juni men det er aldri for tidlig å begynne å planlegge.  London Eye og Madame Tussauds skal besøkes. Og kanskje vi får med oss en musical. Han er heldigvis ikke så vanskelig å ha med på shopping så det skal vi nok også få tid til.Vet dere om andre ting det er verdt å ta en 10-åring med på i London så er det kjempefint om der legger igjen en kommentar. Blir glad for alle tips Kanskje vet du om en kul restaurant, noen bra shoppingtips eller noe morsomt å se på/besøke? Så kom igjen :)

Ha en flott lørdagskveld. Her skal det slappes av foran tv'en. I går ble det nemellig en veldig sen kveld med restaurantbesøk og nachspiel hos naboer så det blir godt å bare slappe av i sofaen.5 kommentarer:

Anonym sa...

Så utrolig koselig med en mor-sønn tur!!
Har desverre ikke noen tips til hotell, men kanskje er Changing of the Guards (vaktskifte på Buckingham Palace) kjekt å se...? Og London Eye hvis dere vil se hele London :) Like i nærheten av London Eye skal det også ligge et akvarium.
Kos dere med planleggingen!

Solstrålå sa...

Så koselig å se bider fra England.
Kjekt at du deler de med oss!
kos dere !
Koselig å hilse på i den koselige bloggen din!
God helg og goe klem fra Sol

Fru Fryd sa...

St. Giles hotell ved Tottenham Court er ett sentralt og ok hotell. Små rom, og litt lytt men ok pris, og ok frokost. I underetasjen er det et kjempe stort treningsenter som har basseng som dere kan benytte. Deilig etter en varm dag på byen, og godt å få strekket ut litt også. Dagligvare butikk like ved er ok å ha når en har barn med. Ulempen er at rommene ikke har kjøleskap. Hotellet helt i enden av Oxford Street. Kort vei til det meste:-) Anbefaler at dere kjøper billetter til bussene BIG BUS, hopp av og på når du vil. De kjører deg rundt i hele London og dere få se masse. Start dagen tidlig, og ta heller en pause midt på dagen.Det kan bli HOT IN THE CITY;0) Kos dere masse. Scient Museumet ikke lang fra Madam T. er spennende for unge menn!! God tur og kos dere masse.

GundaM sa...

Så spennende da med tur til London!!
Jeg må bestandig innom St Paul når ejg er der, helt fantastisk. Gedigent stort!

ha en fin ny uke der ute;)

Anonym sa...

London Eye og Disney Store

Related Posts with Thumbnails