lørdag 2. april 2011

SUNT OG GODT MED KIWI

Et lite livstegn fra denne kanten. Har hatt altfor mye å gjøre på jobb så da blir bloggen nok litt nedprioritert.
Men nå følte jeg for et lite innlegg og da tenkte jeg å slå et slag for Kiwien (har nemlig testet ut kameraet på kiwien)En stor te-kopp kan brukes til sa mangt og så hvorfor ikke fyllle den med sunn og god Kiwi.


Når det står fremme på kjøkkenbordet et det lettere å huske på å ta seg en frukt. Så øker sjangsen for å greie 5 om dagen.En god grunn til å spise Kiwi, bortsett fra at det smaker godt, er at den er svært rik på vitamin C og er også en kilde til kostfiber og antioksidanter. Mener å ha lest et sted at en Kiwi om dagen dekker hele fiberbehovet ditt for den dagen. (Fiber bidrar til å holde fordøyelsen helse i sjakk og er bra for binding og fjerne giftstoffer fra tarmen, noe som er nyttig for å forebygge tykktarmskreft.)

Da tror jeg at jeg sier godnatt og går og tar meg en Kiwi.


3 kommentarer:

I`Døsset sa...

God morgen. Lion King var virkelig verd ett besøk ja. Fantastiske kostymer, og musikken og historien er jo flott da. Jentene som var mellom 15-17 år var veldig begeistret. Og London da, har vært der endel ganger nå, er jo alltid like gøy syns jeg :-) Ønker deg en riktig fin lørdag.

vår lille verden sa...

God morgen:)Ikke er det bare godt men en frukt som er en fryd for øyet!:)Ha en god lørdag..Klem

Anette Willemine sa...

Kiwi er nydelig! Her i huset har det alltid vært populært. :)

Ønsker deg en glad dag!

Klem,
AW

Related Posts with Thumbnails