fredag 6. januar 2012

VELKOMMEN 2012

Jeg har jo allerede jobbet en uke i det nye året så det er jammen på høy tid å ønske 2012 velkommen.  Har vært litt fraværende på bloggen men nytt år gir nye muligheter, ikke sant.

I romjulen var vi så heldige å oppleve  perlemorsskyer skapt av "Dagmar" og jeg synes dette bildet passer bra som en start på det nye året.


Alltid vanskelig å gjengi naturfenomener på et foto men fargespillet kommer iallefall frem.

Ennå er det litt jul i heimen. Nissefar står stadig trofast på sin post i hjørnet i gangen. Han ble i sin tid kjøpt på Hadeland glassverk så det er nok en ekte Hadelandsnisse. Barna brukte før å hviske nissen i øret hva de ønsket seg til jul og mente bestemt at han både hørte etter og svarte dem.


Men nå er det nok ikke lenge før han må ta turen opp på loftet sammen med all den andre julepynten. Med trettendedag jul er julen nå ubenhørelig over for denne gang. Og litt godt er det. Jeg er klar for litt nye farger å pynte opp med i vintermørket. Bort med rødfargen og inn med jordfargene.

Hva med deg, har du ryddet bort julen? Og hva skal du erstatte den med?

Ønsker alle en avslappende fredagskveld. Det skal iallefall jeg ha (det som er igjen av den).

So long

1 kommentar:

vår lille verden sa...

Magisk himmel!Her i huset forduftet julen sånn smått 1 nyttårsdag,og nå er den helt forduftet...Erstatter julen med det enkle..klem

Related Posts with Thumbnails