søndag 18. mars 2012

STJERNER

Endelig en liten oppdatering herfra - første innlegg i mars så det var på tide. Kanskje det er vårslappheten som har slått til. Eller det at man mye heller vi tilbringe de fine dagene ute istedenfor inne foran pc'en.

Ja, for nå er det virkelig vårstemnig ute. Det sildrer og klukker og solen gjør sitt beste for å fjerne snøen.
Forrige helgen fikk jeg derimot ånden over meg og fikk dratt mann og barn ut på shopping. Vi leter jo ennå etter den ultimate godstolen så det var vel egentlig det som var målet med shoppingen. Og vi fant noen gode kanditater som vi nå "tenker" over.


Men mens vi var ute å kikket etter stol fant vi dette teppet som fikk bli med hjem. Jeg liker godt stjerner i interiøret så dette var midt i blinken.  Og jeg er fornøyd med resultatet. Synes teppet rammer sofagruppen fint inn og gjør den til en liten "avdeling" i stuen.

Men med grått teppe, gråe gardiner og grå sofa tror jeg det begynner å bli nok grått i stua så jeg det kunne gjort seg med noen puter i litt knæsje farger i sofaen. Det får bli neste prosjekt. Si fra om dere vet om noen passende puter.


Men litt deilige vårfarger har funnet veien til stuebordet ved disse kulelysene fra Kremmerhuset. Herlige farger i pistasj og blålilla.

Ser det er meldt deilig vær til uken, iallefall her på østlandet. Kanskje på tide å finne frem småskoene?

Ha en flott uke...

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails