søndag 18. november 2012

NY BOK

God aften godt folk

Var en tur i byen med eldstemann i går. Han trengte både en klipp og litt nye klær. Ikke det artigste han vet (som de fleste mannfolk) men han holdt ut og kom hjem fin og nyklippet og med både ny parkas, skjorter og gensere.

Men mens vi var i byen så jeg mitt snitt til å ta turen innom bokhandleren. Hadde en bok som skulle byttes.Så med litt mellomlegg ble den byttet inn i denne praktboken. Selv om gutta i badekaret har holdt på lenge, må jeg innrømme at jeg ikke kjenner så godt til denne duoen på forhånd. Så dertil mere spennende blir det å se næremere på arbeidet deres.Har ennå ikke hatt tid til å bla så mye i den men det lille jeg har bladd lover godt for mange timer med inspirerende "lesing"Som sagt  var jeg en bytur med eldstemann på lørdag i øspøs vær og i dag var det tid for en tur med minstemann. Denne gang i skogen i strålende sol.

Så da avslutter jeg medå gå fra disse lyse bildene til et bilde fra denne litt mørke trolske skogen.
Ha en flott uke.2 kommentarer:

Modern Country sa...

Hei Fire hjerter, koselig at du stakk innom :)Er glad i Interiørbøker jeg også, kjøper nesten fler av dem enn blader fra Narvesen i løpet av ett helt år.

MissMette sa...

Kjekt med interiørbøker :) Jeg har en del av de ja, samt kokebøker :) Syns det er så mye spennende og inspirerende... og jeg elsker å gå i bokhandlene ღ Ønsker deg en fortsatt fin helg, klem fra Mette

Related Posts with Thumbnails