fredag 19. mars 2010

UTEOMRÅDETIPS PLEASE

Til sommeren har vi planer om å "pusse opp" utearealet.  Dvs inngangpartiet til huset. I dag har vi noen betongheller fra 80-tallet som ligger litt på halv tolv samt litt ymse beplantnig så her er det store rom for forbedring.

Og nå som det går raskt mot vår og sommer må vi vel så smått begynne å planlegge hvordan vi skal ha det. Men dette er nytt for meg så her trenger jeg litt inspirasjon og tips.

Så har dere noen gode tips til nettsteder med inspirasjon eller vet dere om noen gode anleggsgartneren/steinleggere i Oslo Akershus området så er det bare å si fra.


Bildene her tok jeg i sjarmerende Drøbak for ett par år siden med tanke på litt inspirasjon. Likte godt sammensetningen av brosteinen og naturhellene her og synes de har fått til en virkelig koselig uteplass. Og det flotte utsikten over havet er heller ikke å forakte.


Liker egentlig veldig godt brostein fremfor de mere moderne beleggningssteinen.  Men det er kanskje ett prisspørsmål hva en skal velge.I dag regner det faktisk så det er ikke mye som minner om disse sommerlige bildene. 
Men om noen måneder er vi der :)

Ha en fortreffelig helg.

5 kommentarer:

Solveig sa...

Ååååå for et nydelig sted! Har kan man bare drømme seg bort, skjønner jeg:o)
Ønsker deg en fin helg!
Klem fra Solveig

Camilla at home sa...

Så flott det var her, og sommer!! Liker også veldig godt brostein, fint når det ligger i det buemønsteret.

Ha en fin helg videre:)

Lottas Himmelrom sa...

A syns jeg kjente igjen Drøbak ja.. Paradis på jord det vet du:)Bor du også her? Ønsker deg en fin uke:)
Klemmer:)

charm design sa...

Brostein er jo utrolig dyrt,men absolutt det flotteste.Iallefall til de litt gammel dagse husene.Vi ble kjempe fornøyd med gårds plassen våres.Har noen innlegg fra i fjor sommer hvor du ser hele gårds plassen.Vi er ikke helt ferdige,det skal kjøres over med en maskin for å gjøre det jevnere.Det er kjempe viktig med underlaget når det skal legges brostein.

Miss Mette sa...

Fantastisk sted og flott inngangsparti.
Likte også veldig godt brostein. Kan
desverre ikke hjelpe deg så mye med ute
areal, men mange flotte bilder ute på nett
Ønsker deg en fortsatt fin uke. Klem, Mette

Related Posts with Thumbnails