tirsdag 29. juni 2010

HELGETUR TIL GØTEBORG

Det har vært litt stille fra denne kanten og litt av grunnen til det er at vi har vært på helgetur til Gøteborg. Veldig deilig å komme seg ut en tur både for oss og barna.


Vi bodde på Radisson Blu hvor de hadde veldig greie familierom. Barna som ikke er så vant til å bo på hotel syntes det var stor stas og mente hotellet burde ha seks stjerner og ikke fire som det hadde. Stor god frokost med blandt annet pannekaker var nok en av grunnene til at de syntes det.

Lørdagen var satt av til besøk på Liseberg ,og det var ikke noe problem å få tiden til å gå der. Mange flotte attraksjoner både for 6-åringen og 9-åringen (og oss voksne). Minstemann viste seg å være litt av en tøffing og kjørte en av de større Berg og dalbanene. Selv om jeg er ganske så pysete når det gjelder berg og dalbaner kunne jeg ikke være dårligere enn en 6-åring så jeg våget meg med.


 
Her snurrer vi (jeg og barna til venstre) rundt i full fart i kaffe-koppene. Selv med en soft-is innabords gikk det greit.



Minstemann kjører de minste radio-bilene. Han var for liten til å få kjøre de største.


Utsikten fra Pariser-hjulet. En luftig opplevelse.

I Sverige er jo alt, med noen få unntak, åpent på søndag så da var det tid for litt shopping. Mann og barn ble sendt avgårde på elvebåt så jeg fikk noen timer alene til shopping. Veldig kjekt. Sommergarderoben ble endelig oppgradert - noe den sårt trengte.  Interiør-butikker ble derfor ikke prioritert høyest denne gang. Men jeg kom da innom en diger Åhlens butikk var det ble gjort noen innkjøp.
Vi fikk gjort så mye den helgen så det føltes nesten som en liten ferie. Og nå er det ikke så lenge til den ordentlige ferien begynner. Kun en uke igjen så venter fire lange ferieuker. Det skal bli deilig.

Hei så lenge.


lørdag 19. juni 2010

GODBITER FRA LEXINGTON

Mysteriet med den forsvunne batteriladeren er løst. Den ble funnet i god behold i en skuff hvor den ikke hadde noe å gjøre. Sånn kan det gå når man har ett rydderaid.
Så nå er kamerabatteriet ladet opp og satt i arbeid igjen. Her kommer da et lite utvalg av godbitene som ble med hjem fra Lexington salget.





Fire maritime servietter som blir fine å dekke St. Hans-bordet med.



For en som er glad i stjerner måtte jo denne stjerneputa få bli med hjem. Passer kanskje ikke helt til den grå sofaen men jeg skal nok finne et egnet sted for den.



Tilslutt noen nye håndklær. Så nå må jeg bare passe på å få kastet ut noen av de gamle for å gjøre plass til de nye.

I dag har jeg vært en tur på Sandvika storsenteret alene sammen med gutta. Å ta med to gutter på ett shopping-senter en lørdagformiddag er kanskje ikke det smarteste en kan gjøre. Men når formålet med turen bland annet var å kjøpe vanngevær  på ToysRus er det utrolig hvor lettere ting glir. Jeg fikk tilogmed en tur (riktignok en kjapp tur) inn på Mols mens de satt rolige ute på en benk å ventet. Flinke guttene mine.

Og vi rakk akkurat hjem til å se Victoria si JA til sin Daniel.  


Ha en romantisk aften med eller uten slør.



onsdag 16. juni 2010

FLYTTESALG HOS LEXINGTON

Lexington startet sitt flyttesalg i dag og jeg var på pletten. Jeg dro dit rett etter jobb og da var det heldigvis ikke alfor mye folk der. Men kl 12 da de åpnet hadde det visst vært helt kaos med lange køer.



Noen godbiter ble med meg hjem. Vises senere når jeg får ladet opp kameraet (må bare finne laderen først).
Bor du i nærheten er det absolutt verdt en tur.

Ha en trivelig kveld - nå kommer sommer været.


lørdag 12. juni 2010

DET ER OFFISIELT

Jeg er nå medlem i "Keep calme and carry on"  klubben. Fikk min plakat i posten for noen dager siden og i kveld har jeg hengt den opp på kjøkkenet.



Litt dunkel belysning nå på kvelden så fargen på veggen ser litt spesiell ut. Men fargen på plakaten er altså lys gråblå. Liker veldig godt det grafiske uttrykket denne plakaten har.



Jeg var litt usikker på om jeg skulle gå for en hvit eller sort ramme men falt altså ned på en sort. Dette da vi har en del andre sorte detaljer på kjøkkenet, som f.eks svarte jærstoler. Men hvit er ikke dumt det heller iogmed at skriften er hvit. Hva synes du?



Ha en fortsatt fin lørdagskveld med eller uten fotball.


fredag 11. juni 2010

RETRO KJØLESKAP

Ser at Gorenje har kommet med en ny kolleksjon av retro kjøleskap. Ønsker man en retro stil så kan jo disse muligens være ett  alternativ til "blogger-kjøleskapet" SMEG.


Litt runde i formen og med ett/to solide håndtak gir de en nostalgisk 50-talls følelse.


Her er det flere utførelser og farger å velge mellom. Likte godt det brune i midten jeg.


Eller hva med ett orange kjøleskap? Ville nok lyse opp på kjøkkenet.

Ha en fin fredagskveld.


søndag 6. juni 2010

KLIPPE KLIPPE

Nok en nydelig helg nærmer seg slutten. Og denne helgen ble bikinien tatt frem for første gang i år. Burde kanskje sendt ut nabovarsel, for denne kroppen er ikke akkurat sydenbrun ennå. Men den gjelder vel de fleste får en håpe :)Skikkelig sydenvarme i hagen var det iallefall - herlig.

I dag  fikk jeg startet på noe jeg har planlagt lenge. Nemlig å gå gjennom interiørbladene og klippe ut det jeg ønsker å spare på. Bladene har hopet seg opp og det nytter jo ikke å spare på alle så da da fant jeg ut at det var lurt å klippe ut godbitene og kaste resten.


Så jeg rigget meg til i hagen med en bunke blader (i bikinien) og begynte å klippe. Det gikk ikke akkurat kjemperaskt fremover for det er jo mange hyggelig gjennsyn, men en liten bunke fra 2008 kom jeg da gjennom. Og det føles jo godt med alt som er gjort - når bunken minker.
Så gjennstår det bare å finne ut hvordan en skal arkivere alle disse utklippene.
Hva gjør du forresten med bladene dine. Samler du på alt eller gjør som meg å klipper ut godbitene?


Men en kan jo ikke bare drive slaraffenliv i hagen hele dagen, eller hva? Så litt senere på dagen tok vi oss en tur til Høvikodden hvor vi gikk tur langs sjøen. Minstemann var ikke dårliger enn at han kastet alle klær (noe som storebroren syntes var litt flaut på hans vegne) og tok sitt første bad i sjøen.


Han hadde også forberedt en flaskepost på forhånd som ble kastet i sjøen. Har en følelse at den ikke kommer så langt med den pålandsvinden som var.

Men nå er det snart en ny uke med masse aktiviteter som venter. Så ha en strålende uke. So long.


Related Posts with Thumbnails