fredag 11. november 2011

11.11.11

God kveld godt folk. Vi skriver 11. november og det betyr at vi nærmer oss fort jul. Da er det vel på sin plass å begynne å tenke på en bitte liten ønskeliste. Og bloggen er jo en fin plass å samle den på.

Først ut på lista er en vedkurv. I huset har vi nemlig to ovner/peiser men kun en vedkurv. Og det må det ordens opp i eller hva?


Før så fantes det ikke så veldig mye variert tilbehør til ovnen/peisen. Det meste hadde et umiskjennelig hyttepreg over seg. Det var smijern og hamret kobber "en masse".Men i de siste årene har det heldigvis kommet mange fine og kule alternativer. Og selv liker jeg veldig godt vedkurvene i lær, så et av disse hadde klart gjort seg under juletreet.
 

Denne i brunt var også lekker. Kanskje min favoritt. Den er fra hytteinteriør. Så hytteinteriøret er ikke det det en gang var. Men det finnes selvsagt alternativer til lær som denne søte kurven med stjerner i jute som også er fra hytteinteriør.
Eller hva med denne i resirkulert bildekk?Da er det fredag igjen og det er bare å innta horisontalen. Godt å bare slappe av i sofaen foran tv'en.
Har du noen spennende fredagsplaner eller helgeplaner?

Heidå


1 kommentar:

Anonym sa...

Vedkurver: hvor for man tak i den kurven som er på det første bildet?

Related Posts with Thumbnails