onsdag 9. november 2011

NYTT KAMERA

Jeg har lenge tenkt på å skaffe meg et lite kompaktkamera som jeg lett kan ta med meg. Det er jo ikke alltid så praktisk å ta med seg det store speilreflekskameraet.

Men iogmed at jeg er godt vant med å bruke speilrefleksen med alle dens innstillinger så ønsket jeg et kamera hvor jeg også hadde samme mulighet for full manuell innstilling av blandt annet  lukker, blender og ISO. Og som den Canon-personen jeg er har valget falt på denne lille karen -Canon S95.

Kameraet har blandt annet  mulighet for RAW-opptak, full manuell insstilling, F/2.0, 28 mm vidvinkel objektiv, HD filmopptak mm.Stor LCD-skjerm for visning av motiv. Må si det var litt uvant å ikke ha noe "kikkehull" lengre.

Har så vidt begynt å teste det ut og her er to av de første bildene. Ganske så forskjellige i tema:
En god billedsensor gjør at man kan ta bilder med høy ISO og likevel få en god billedkvalitet.

Kameraet har virkelig lommeformat og derfor veldig grei å ta med seg. Kjekt å ha det lett tilgjengelig i veska om et spennende motiv skulle dukke opp.
2 kommentarer:

MissMette sa...

Gratulerer med nytt kamera :) Dette skal jeg sjekke ut, ser veldig bra ut - og som du sier lett å ta med seg i veska :) Takk for supert tips... Nå skal jeg ta meg en runde nedover her hos deg, og se litt siden jeg var her sist :) Ønsker deg en fortsatt fin uke, og snart helg. Klem fra Mette

Pacman sa...

Det kan hjælpe, hvis du trækker hurtigt fra Blinky og ikke i en lige linje. Pinky ringe hurtigt køre venstre hjørne af labyrinten efter Pacman, mens Clyde er langsommere, og kan omgås ved at tage undvigemanøvre i nederste venstre af labyrinten. Blækket er endnu langsommere end Clyde, men du kan skifte på et øjeblik personlighed nederste højre hjørne af labyrinten spillet. Midt i labyrinten er den sikreste for Pacman på grund af det højere antal flugtveje, mens den nederste række, og er de mest farlige hjørner.

Related Posts with Thumbnails