onsdag 17. desember 2008

BORD DEKK DEG

Trenger du litt inspirasjon til hvordan du skal dekke julebordet i år så kommer det her.
Royal Copenhagen har en tradisjon med å dekke til fine julebord som publikum kan komme å titte på og få inspirasjon fra. Dette har de gjort i 45 år og hvert år har de et nytt tema. I år er temaet intet mindre enn "Slott og Herregårder". Med et slikt tema har de da selvsagt bedt noen av Danmarks adlige til å dekke disse bordene.
Og her er resultatet av de nobles kreativitet:
Det første bordet er dekket av Grevinne Caroline Søeborg Ahlefeldt fra slottet Egeskov. Hun har tatt utgangspunkt i en piknik så bordet er dekket "ute" i skogen hvor duken er en pels:


Neste kvinne ut er Grevinne Cath Danneskiold-Samsøe som har dekket et sofistikert og elegant bord hvor det bugner av roser. Rødt er da også hovedfargen.

Så følger Baronesse Helle Reedtz-Thott og Baron Otto Reedtz-Thott fra godset Gavnø. Og de har satset på et jaktinspirert bord hvor jordfarger blandet med rødt er hovedfokus:

Grevinne Mette Ahlefeldt-Laurvig og Greve Christina Ahlefeldt Laurvig fra Tranekær slott har dekket et meget elegant bord etter gamle tradisjoner.Videre er vi over på et litt mere "sportslig" bord, for her er det dekorert med golf-køller. Grevinne Victoria Bernstorff-Gyldensteen står for denne kreasjonen og kongeblått og grønt er fargene her.Tilslutt har vi det ganske tradisjonelle bordet med de utradisjonelle stolene fra Baronesse Caroline Flemming fra Valdemars slott. Stolene er med på å gi bordet en morsom vri.

Så nå er det bare å finne sin favoritt. Min favoritt tror jeg må bli enten det siste bordet eller bordet med rosene. Hva er din?

5 kommentarer:

Karna sa...

Så mye lekkert, bordet med den røde duken var jo bare helt Konge som de unge sier....=0)

Anniche ♥ sa...

Jammen var det mye lekkert her gitt! Likte piknik ideen best jeg da ;) Takk for hyggelig hilsen , velkommen tebage!

A home far away sa...

Oj så fina dukningar!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Kram Gunilla i Singapore

charm design sa...

Bordet med pels på stol ryggen var helt klart min favoritt.
Ønsker deg og din familie en riktig god jul.

GundaM sa...

Jøsses, her var det masse rått!!! Tar det øverste jeg da, men vanskelig å velge;)

Takk for kommentar hos meg, her hos de ghar jeg ikke vært før men dette frista jo til gjentagelse ;0)

God jul hvorenn i verden du er ;)

Related Posts with Thumbnails