torsdag 4. desember 2008

LITT JULESTEMNING I HEIMEN


I dag har minstemann vært hjemme fra barnehagen med feber. Det er sjeldent å se han så slapp så jeg har benyttet anledningen mens han har sovet til å pusle litt i heimen. Jeg har bla. fått hengt opp disse pepperkakehjertene i kjøkkenvinduet.Vet ikke om jeg var helt fornøyd med båndet de henger i men jeg får la dem henge der mens jeg tenker på det.Resten av pepperkakene ligger vel forvart i denne boksen.Begge julestjernene har kommet opp i hvert sitt vindu. Denne litt moderne varianten henger i stuen mens...

denne tidligere omtalte stjernen har fått plassen sin i kjøkkenvinduet. Og der henger den å lyser så fint og skaper julestemning mellom julegardinene.

Advenststaken her i huset. Enkel og grei. Jeg er litt tradisjonell når det gjelder fargen på lysene. De må være lilla synes jeg. Disse lysene bytter plass med de hvite og røde etter at det fjerde lyset er tent og adventstiden er over.

Utenfor inngangsdøren har jeg hengt opp dette skiltet som er kjøpt på Boligfryd. En hyggelig hilsen til de som kommer på besøk.

4 kommentarer:

Anonym sa...

koooselig :) her skal vi åsså pynte hjerta snart..

kjøpt deg julestjerne på lampehuset??
vi har nemli begge de to på jobb :P

adventsklem..

Cam sa...

Så koselig du har det!!
Syns det er utrolig sjarmerende med pepperkaker i vinduet! God lukt og koselig å se på!!

Ha ei fortsatt fin adventstid:)

Marianne sa...

Kempefint med pepperkaker i vinduet! Vi har planer om å brenne mandler og lage pepperkakehus denne helgen, håper skjemaet holder!
God helg til deg : )

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Innom for å ønske deg en fin helg!:o)Stakkars lille gutten din, håper at han blir fort frisk da...

Klem Vibeke

Related Posts with Thumbnails