søndag 14. desember 2008

NÅR DAGEN ER BLÅ ER ALLTING GODT...Som en hyggelig førjulsaktivitet var vi i teater i går og så "Jul i Blåfjell". Juleforestillinger blir jo alltid fort utsolgt så for en gangs skyld hadde jeg vært ganske tidlig ute (oktober) med å bestille billetter.

Minstemann var på forhånd ganske skeptisk da han hadde ett av sine forrige teaterbesøk, nemelig Kaptein Sabeltann, friskst i minne. Noe han syntes var veldig skummelt. Så han var litt engstelig for at dette også skulle være like skummelt.

Men bekymringen ble selvsagt gjort til skamme og han og storebroren storkoste seg under forestillingen. Historien, sangene og Turte var gjenkjennelige fra barnetv. Det eneste som kunne være litt skummelt var når blåtimen var over og blånissene måtte rekke å komme inn i fjellet før døren lukket seg. Men det gikk jo alltid bra.

Turte ble spilt av samme skuespiller som i barnetv-versjonen.

Høydepunktet i stykket, sett ut fra barnelatteren i salen, var da Lillegutt lurte på hva som luktet så rart. Om det kanskje kunne være en fjert.

Jeg synes alltid det er så artig å gå på teater for barn for de lever seg så inn i handlingen. De ler og prater høyt, holder seg for øynene om det blir skummelt og roper til skuespillerene dersom de mener det er noe de bør vite.

Så både store og små koste seg, så dette kan anbefales til alle.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails