tirsdag 29. desember 2009

DU GRØNNE GLITRENDE

Heisann, nå var det lenge siden sist. Men sånn er det med travle dager. God jul til alle forresten.

Vi har feiret jul i heimen og årets juletre ser slik utDet bruker å være mannens oppgave å skaffe juletre, og i år intet unntak.  Og turen gikk til Plantasjen i håp om å ikke bli helt ruinert på juletrekjøpet. Da han kom dit var det bare "stygge" trær igjen. Men akkurat i det han er i ferd med å gi opp jakten kommer det inn en ny ladning med trær. Og der befant det perfekte treet seg.


Lillejulaften ble treet pyntet etter alle kunstens regler. Gammel pynt og ny pynt ble hengt opp.
Tanken var å pynte treet i sølv og hvitt som vistnok er årets juletre-farge, men fant fort ut at det var fint med litt farger også. Så de gamle gode kulene ble også hengt opp.
Sukkertøy-stengene er nye av året. Kjøpt på Glassmagasinet hvor de faktisk hadde startet juletrepynt-salget før julaften.  Barna ble litt skuffet da de fant ut at stengene bare var laget av glass og ikke av sukker.
Er ikke denne søt? Laget av eldstemann (med litt hjelp) i barnehagen for noen år siden. Den må selvsagt være med i treet hvert år.

Så er spørsmålet - hvor lenge får juletreet stå? Jeg bruker som regel å ha det helt til 13. dag jul og det tror jeg det skal få lov til i år også.

Hva med deg, hvor lenge har du treet stående? Er du lei før nyttår eller vil du ha det lengst mulig?

Ha en fortsatt fin romjul. Må avslutte her - er nemlig blitt utfordret til sverdkamp av selveste Zorro.
1 kommentar:

GundaM sa...

Her i huset vil jeg gjerne ha treet ut så fort som mulig mens min man som skaffer dette treet til den vesle familien gjerne vil ha det så lenge som mulig.....
Vi vinner slik annethvert år ;)

Nydelig tre dere ahdde og fin den sukkertøypynten da ;)

KOs dere videre med snø og tre!Hihi

Related Posts with Thumbnails