torsdag 10. desember 2009

HJEMME HOS INGRID OG JENS

Synes dette bildet tatt av fotografen Marte Garmann Johnsen var så fint at jeg måtte ta det med på bloggen min i dag i anledning Obamas norges besøk
Nydelig dekket kaffe-bord til de to damene. Kaffe og julekaker servert på lekkert servise. Det spørs om Michelle Obama tok sjangsen på å smake på brunosten. Hva tror du?

Artig å se litt innenfra staministerboligen. Statministerfruen Ingrid Schulerud greide jo i sin tid å erte på seg noen og enhver da hun uttalte at " åtte av ti hjem hun besøker, hadde Arne Jacobsen stoler, PH-lamper og Alessi kaffekanner. Så da er det jo litt spennende å se hvordan hun møblerer selv. Om hun har gjort det selv da.

.
Flotte juledekorasjoner i vinduet.

Heidå, nå må det ryddes her. Ligger litt på etterskudd kan man si.
6 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hei. Jeg la også merke til den lune atmosfæren og tenkte at dette var et typisk skandinavisk hjem å vise fram til amerikanere. Synes det så veldig hjemmekoselig ut, ikke for stramt og stivt (og hvitt).

Miss Mette sa...

Enig med deg :o) koselig dekket kaffi bord... Ser ut som de hadde de koselig :) Likte godt pynten i vinduene... Klem fra Mette

Olstad sa...

Kjempe fine bilder. Hadde en travel dag i går så fikk ikke sett så mye bilder eller så mye av fredsprisutdelingen, radioen gir liksom ikke den samme info om vindus dekorasjoner selv om talene ble overført.

Ha en fin førjulsdag.

GAWO sa...

Mitt lune rede er altså et av de som ikke har Arne J stoler. Men brunost har jeg så førstedamen kunne gjerne ha tatt seg en tur hit.
Jeg tipper at hun ikke smakte på skivene... selv om det fristet.

Du har en trivelig blogg. Med mye forskjellig. Jeg likte meg her og kommer gjerne tilbake :-)

LENE sa...

Hei "Fire Hjerter"
Gratulerer! Du er trukket ut som den heldige vinner av nissen fra Maileg i konkurransen som ble avsluttet 12.desember.
Vil du sende meg ditt navn og adresse i en mail, slik at jeg kan få sendt nissen til deg med posten.
Klem fra Lene

hvitstil.com/Christine sa...

Hei og hopp. Du har vunnet hos meg- sender du meg en mail
Christine hvitstil

Related Posts with Thumbnails