søndag 8. august 2010

EN SOMMER FORBI...

Vel, kanskje ikke helt forbi. Men sommerferien er nå dessverre over for denne gang. Fire lange deilige ferieuker går nå altså mot slutten og i morgen venter hverdagen.


Edinburgh Castle

Men vi har fått gjort mye og sett mye i løpet av disse fire ukene.Vi har vært på tre forskjellige steder og først ute var altså Edinburgh hvor dagens bilder er hentet fra.


Edinburgh Castle

Første dagen i Edinburgh besøkte vi Edinburg Castle - et imponerende slott/festning. Masse historie er knyttet til dette stedet og noe av det fikk vi høre fra denne damen 


Interaktiv historiefortelling

Slottet ligger oppe på et fjell i sentrum av byen og vi hadde en flott utsikt fra slottet.

Utsikt over byen


Da vi var vel ute av slottet stod denne karen å spilte sekkepipe for turistene. Kanskje ikke akkurat min favoritt musikk men den er nok ikke til å unngå i Edinburgh. Fra så og si alle turist-sjapper tøt denne musikken ut. Men det er jo litt av sjarmen også.


I morgen venter som sagt hverdagen. Denne lille karen som så vidt rekker opp til telefonen i telefonkiosken skal ha sin første dag på  SFO imorgen og gleder seg veldig. Han synes selv at han er blitt en veldig stor gutt. Litt vemodig for mammaen å ikke ha noe barnehagebarn lengre men litt godt er det jo også når barna begynner å bli litt mere "selvstendige". Uansett så blir det en spennende dag i morgen.


Flere bilder fra ferien kommer nok...
Ha en flott og sommerlig uke.

1 kommentar:

Beate sa...

så flotte feriebilder!
lykke til med sfo start!!

klem beate

Related Posts with Thumbnails