onsdag 25. august 2010

ET HERLIG STED

Da vi var i Kristiansand i sommer var vi innom det herlige stedet Randesund Lysstøperi.

Randesund lysstøperi og gaveloft ligger i en låve på Holte Gård utenfor Kristiansand. Og iogmed at det ligger litt utenfor byen tror jeg ikke turistene har oppdaget det helt ennå. Så vi fikk et rolig og avslappende besøk her.


Rundt låven har de bygget opp et flott parkanlegg hvor blandt annet høner, haner og geiter går fritt rundt til stor glede for barna.

I dette sjarmerende lysthuset er det en koselig kafe med hvitmalte møbler og florlette blondeduker. Ikke så stort utvalg men veldig hyggelige priser.


Her kan du sitte å nyte kaffen mens barna løper rundt og hilser på dyrene. Utvalgte interiørblader kan også lånes så her kan du bli sittende en stund.


Låven huser blandt annet en stor og flott interiørbutikk med et imponerende utvalg iteriørartikler fra mange kjente merker.

Så nå er det på tide med en tur inn på selve låven

Som nevnt så har de et stor utvalg av kjente merker. Her fra det "røde hjørnet".
Mange fristelser. Butikken består av flere etager og temaer så her bør du ha litt tid. Litt småtterier ble det med i min handlepose også.


To små kompiser ( Star wars Jedi'er) på vei hjem gjennom skogen. De var ikke så opptatt av inneholdet på låven som mammaene men dertil mere opptatt av dyrene og lasersverdene sine.

Så er du i Kristiansand så vil jeg absolutt anbefale deg en tur hit. Kanskje du allerede har vært her?2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja enig,et herlig sted,en DRØM. :)Takk for titten. Klem.

Thelma Louise sa...

så herlig med sånne steder.:-)

Ja enig med deg "mulighetens hus" skiller seg ut.:-) I like.:-)

Related Posts with Thumbnails