søndag 10. oktober 2010

STEMNINGSBILDER FRA KJØKKENET

Her kommer noen stemningsbilder fra kjøkkenet en søndags formiddag.  Det kom så fint lys inn fra vinduene at jeg bare måtte ta noen bilder.Det er ett utrolig deilig høstvær utenfor men jeg må holde meg inne med forkjølelsen min. Vel, en liten tur ut har det likevel blitt. Godt å lufte seg litt samt at jeg måtte klargjøre litt utenfor før vi får besøk av anleggsgartnere  i morgen. Endelig skal det bli fart på uteprosjektet vårt.


På kjøkkenbenken står det litt godsaker lett tilgjengelig for matlaging.


Det var såpass sterk sol at vi måtte trekke gardinene for da vi skulle spise lunsj. Gardinene er forøvrig ferdigsydde gardiner fra Kid Interiør.  Kjøpte dem for noen år siden og de var ment å bare være en midlertidig løsning til jeg fikk ordnet med liftgardiner. Men en vet jo hvordan det er med midlertidige løsninger. De har en lei tendens til å bli permanente.

MEN jeg har ikke gitt opp planen om liftgardiner. Må bare finne de rette først.

Ha en strålende søndag.2 kommentarer:

Gammel stil sa...

Hei!:)

For en fin blogg du har:) Her var det masse inspirasjon! Sååå fint du har det:) Hvorfor har vi ikke funnet denne før?? Gleder oss til å følge deg videre:) For vi la oss til som følger med en gang! Håper det går bra?:) Vi blir hvertfall veldig glad for nye følgere:)

KLem fra tvillingene i Gammel stil:)

Emidoras verden sa...

Tusen takk for koselig kommentar!
Hyggelig at du vil følge bloggen:)
Gratulerer med et kjempefint vaskerom!Mitt egner seg ikke for bloggen enda..:)
Ha en fin uke!
Klem.
PS.
Legger meg til som følger jeg..

Related Posts with Thumbnails