fredag 8. oktober 2010

VASKEROM ETTER

Ja, her kommer altså resultatet av vaskeromsoppussingen. Det ble gjort for en god tid tilbake så rommet har allerede vært i bruk en god stund. Og vi er fremdeles godt fornøyd med løsningen vi valgte. Føler at vi har fått maksimalt ut av rommet og at det har blitt et praktisk og trivelig rom.


Slik ble gulvet. Vi valgte som sagt å holde rommet i grått og hvitt og flisene ble altså grå.  Valget stod mellom disse og noe litt lysere grå fra Modena. Men jeg synes denne gråfargen var penest og mest praktisk - ser ikke støvet så lett her :). Vi trakk flisene litt opp på vegge i tilfelle av vannlekasje. Under flisene er det lagt membran.
Innredningen og veggene ble holdt i hvitt. Veggene har fått glatt tapet som er malt over. Innredningen er en kjøkkeninnredning fra Ikea. Vaskemaskin og tørketrommel er satt oppå hverandre for plassbesparing. I skapet under vasken oppbevarer vi bøtter og vaskemidler og i skapet over har vi alt som hører til tøyvask.


Vasken er innebygd i skapet.  Ingen lister under skapet, dette fordi vi har et sluk under vasken samt for å lette rengøringen.Deilig med stor benkplass når klær skal sorteres og brettes. I skuffen under benken har vi et strykebrett som  kan slåes ut. Strykejern mm. oppbevares i skapet. To skittentøykurver for sortering av klær står under benken. De har påmontert hjul  så det er lett å dra dem frem.


Stor kurv som er kjøpt på nettet. Her havner sengetøyet når det er ferdig vasket og tørket. Og her blir det gjerne liggende til kurven er bugnende full og det er på høy tid å strekke og brette det. 


I den ene enden av rommet har vi hengt opp tørkesnorer fra vegg til vegg.  Her er det som regel nok plass til tørke tøyet men skulle det bli for lite plass så kan vi dra ut en snorrekke til fra benken. Det et det hvite stativet som dere såvidt kan skimte under kurven.


 

Kleshengere fra Åhlens er et lite fargeinnslag i alt det hvite og gråe.

Bokser fra Kremmerhuset.
Ny hvit dør med samme profilering som innredningen. Smalt høyskap ved siden som brukes til oppbevaring av håndklær og duker.


Så som sagt synes jeg vi har utnyttet rommet bra uten at det virker overmøblert og rotet. Jeg vurdere å henge opp en hylle over benklen men har foreløpig ikke hatt behov for mere hylleplass men det kommer vel nok.

Så det var kveldens lille vaskeromsomvisning.
Har du noen lure løsninger på ditt vaskerom?


5 kommentarer:

Moccashusblogg sa...

Kor fint vaskeromme ble da =) Ha en fin aften videre Klem

mette sa...

En drøm! Kunne gjerne hatt det vaskerommet selv. Skal prioriteres høyt når vi en gang bygger hus :)

Harmonisk lykke/Christine sa...

Så fint det ble! Skjønner godt at dere er fornøyd! Vi har et ganske lite vaskerom (5-6 kvm), men jeg er bare overlykkelig for å ha et eget rom til slikt :D

God helg!

Anette Willemine sa...

Så flott det ble!

Ønsker deg en deilig helg!

Klem,
Anette Willemine

Husfruen of Hilltop House sa...

Synes du har fått det kjempefint her. Nå er endelig snart vårt mareritt av et vaskerom snart ferdig også. Deilig å ha slike ting på plass, ikke sant?

Related Posts with Thumbnails