søndag 7. november 2010

NYTT TEPPE TIL GUTTEROMMET

Minstemann begynner å bli stor gutt. Han er allerede skolegutt og da er det på tide at rommet hans følger etter. Så jeg driver å planlegger litt oppgradering av rommet. Han må jo bland annet snart få skrivebord selv om det meste å leksene foregår på stuebordet. 

Så på lørdag tok jeg meg en tur på Ikea for å sondere litt hva de hadde å by på i den sammenheng. Og selv om jeg ikke kjøpte skrivebord (bilen er litt for liten til å få det med) så ble allikevel handlekurven fyllt.Da jeg fikk øye på dette teppet med stjerner var det ikke tvil - det måtte havne på gutterommet og være til inspirasjon for resten av rommet. De var selvsagt utsolgt for teppet men jeg var så heldig å få kjøpe utstillingsmodellen. Juhu. Og mottakeren var godt fornøyd med å erstatte det gamle "barnslige" teppet med et stjerneteppe.

Jeg så meg også ut noen skrivebord så det skal nok komme på plass etterhvert. Lurer på om jeg skal satse på et litt langt bord slik at det blir plass til to ved bordet. Kjekt når man skal hjelpe til med leksene eller poden får en kompis på besøk.

Denne helgen har gått rasende fort og nå er det snart mandag igjen. Håper alle får en fin uke i den mørke novembermåneden.


2 kommentarer:

Anita S Home and Wine sa...

Hei hei
ikke lett å dra fra Ikea med tom bil nei ;) tøft teppe - han ble nok fornøyd kan jeg tenke meg. Ser vi leser samme boken for tiden :)
ønsker deg en flott uke.
hilsen fra anita s

Benedicte fra "skolelyst" sa...

Hei. Her var det mange gode idéer. Legger meg til som følger, like så godt:-)
Det er visst populært med stjerner. Har sansen for de svenske plastryene med stjerner som er laget av returplast.

Related Posts with Thumbnails