lørdag 18. oktober 2008

Hjemme hos...

Det flotte interiøret i filmen "Something's Gotta Give " er nok velkjent for de fleste interiør-bloggere. Her er en allikevel en liten påminner.
I filmen spiller Diane Keaton en fraskilt forfatter som eier et nydelig sommersted i The Hamptons. Og de meste av handlingen utspiller seg her.
Jeg synes Diane Keaton er en flott skuespiller og hun passet perfekt inn i dette nydelige huset. Så jeg ble litt nysgjerrig på hvordan hun selv har det hjemme ,om hun f.esk blir inspirert av filmen hun spiller i.

Og her er det jeg fant ut.


Selve huset hennes ligger i Beverly Hills og det ble tegnet i 1920. Ser ut til at det er stor nok plass iallefall.


Biblioteket inneholder for det meste bøker om fotografering, foto og arkitektur, i følge Diane Keaton . Legg merke til den store skriften på veggen og kontrasten mellom det hvite taket og de mørke hyllene.

Fra en av stuene. Lampene i taket er kanskje ikke helt min smak men de passer jo bra sammen med resten av interiøret.Kjøkkenet. Legg merke til lampeskjermene som henger "opp ned". I følge interiør-designeren som står bak interiøret, Stephen Shadley, gir disse lampene et bra direkte lys samtidig som man får en god indirekte belysning. Kanskje en ide å ta med seg.


Fra et av soverommene. En veldig rustikk og nesten spartansk stil.Tilslutt et flott og fargerikt blikkfang.

Flere bilder fra huset hennes kan dere se her.

Så som vi ser er stilen ganske så forskjellig fra filmen . Huset hennes er preget av ganske store kontraster i forholdet mellom de hvite veggene og de mørke møblene og gulvene. Husene i Hamptons er derimot preget av lyse duse sommerlige farger. Men begge husene er helt gjennomført i sin stil, noe man gjerne får når man bruker interiør-konsulenter. Hvilket hus foretrekker du?

2 kommentarer:

MOLLY sa...

Jepp, den filmen er jo en standard vi bare elsker og ØNSKER:))
Kjempefin blogg du har, og hjemmet til Diane var jo ganske kult det også da! Likte biblioteket:))
ha en fin kveld, og takk for besøk:)

Karna sa...

Så flott hus hun har, den filmen er jo bare helt fantastisk...sett den sikkert 10 ganger....Du må se filmen Holiday også, samme interiørarkitekt...lekkert hus i der også....

Related Posts with Thumbnails