onsdag 22. oktober 2008

The Holiday

I forrige innlegg viste jeg bilder fra filmen "Something's Gotta Give " som er regissert av Nancy Meyers. En annen film av Nancy Meyers med tilsvarende flott interiør er "The Holiday". Karna minnet meg på denne filmen i en kommentar til forrige innlegg. Så jeg fikk lyst til å legge inn noen inspirasjonsbilder fra denne filmen også. Interiør designeren James Radin hadde visstnok en finger eller ti med i begge filmene.

Liker veldig godt kontrastene mellom de mørke detaljene og de lyse veggene


Er ikke blå farge på peisen som går igjen på skjenken nydelig? Og litt orginalt er det jo med en lyseblå peis.


Det ser jo utrolig ryddig og rent ut. Skulle nesten ikke tro det bor noen der (noe det forsåvidt ikke gjøre heller).Lekkert sier jeg bare. Hadde ikke sagt "nei takk" til å late med litt i det badekaret. Men det hadde kanskje vært greit å trekke for gardinene først.

Filmen omhandler to hus. Cameron Diaz sitt i Los Angeles, som bildene over er fra, og Kate Winslet sin koselige "cottage" på den engleske landsbygda. Kanskje jeg kan grave frem litt bilder fra det sistnevnte i et senere innlegg. En kan vel nesten si at husene er en like viktige del av filmen som personene.

6 kommentarer:

My little heaven sa...

Jeg la veldig godt merke til det flotte interiøret første gang jeg så filmen. Det er jo bare et drømme hjem! Flotte farger og møbler...

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Gratulerer med egen blogg!Gleder meg til å følge deg videre :o)

Ønsker deg en fin helg!

Vibeke

Nr. 5 sa...

Heisann
Så hyggelig at du likte kjellerstuen vår :) Her var det masse kjempefine inspirasjonsbilder, jeg må jammen meg lagre disse til senere bruk hvis jeg skal ominnrede i stua :) Har bare sett The Holiday, men den andre er på topp 10 lista over filmer jeg skal se snart :)

Ha en fin lørdagskveld

Bjørkely sa...

Jeg elsker den filmen! Jeg la også merke til husen i filmen, mest det i LA selvsagt. Det var helt nyydelig. Det lyse i kontrast til mørke farger, enkle linjer men samtidig koselig og "hjemmlig"..
Flott!

Anonym sa...

Nice weblog here! Also your web site lots up fast! What host are you the use of?
Can I am getting your affiliate link for your host? I want my web site loaded
up as fast as yours lol

Also visit my homepage - studio reklamy

Anonym sa...

Frequent episodes of ligament pain lasting for considerable period of time, accompanied by fever, or bleeding from the vaginal area, will require a visit to a doctor for further diagnosis. Here are some factors that would affect the pregnancy and can also give rise to high risks.
http://pregnancyhelper.in/fertility-statistics.html

Related Posts with Thumbnails