fredag 31. oktober 2008

Vel overstått

Da var Halloween vel over og alle små spøkelser har gått å lagt seg. Her i huset hadde vi en liten djevel og en enda mindre "Grusomme Gabriel" ute på knask og knep runde. Eldstemann hadde problemer med å få sove i går for han gledet seg sånn til i dag. Så dette er nok en stor dag for barna.

Vi bor i et nabolag med mange barn så de fleste naboene var vel forberedt på innrykket av små godtehungrie skumle typer. Og "utbyttet" var såpass stort at her må det nok porsjoneres litt ut over tid. Men selvsagt, endel godteri ble fortært idag med dertilhørende sukkerhøye barn. Så å gå å legge seg var ikke så gøy men nå ligger de endelig å sover søtt. Og i morgen er det helg så da kan vi forhåpentligvis sove litt lengre.


2 kommentarer:

Huset i skogen sa...

Ja dette er en stor da for de små, og jeg skjønner dem godt! Her har vi hatt to spøkelser ut på tur, og bøttene var nesten fulle da de kom hjem. Utrolig nok ble det ikke spist så mye, de var så slitne hehe..Mor i huset har gjemt bøttene til i kveld, men alt blir nok ikke satt fram. Tror det må fordele litt her også!

Ha en kjempefin helg:)

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

TUSEN TAKK for at du la ut 2 helt herlige oppskrifter!De skal prøves begge to :o)

Ønsker deg en herlig lørdag!
Klem fra Vibeke

Related Posts with Thumbnails