søndag 25. januar 2009

DET GÅR DA FREMOVER

Det går da fremover med kjellerstuen tross litt sykdom i familien. Mannen har ligget nede for telling med en eller annen mystisk magevirus i helgen så det har ikke vært mye hjelp i han. Planen var at han skulle få kjøpt gulvlister og begynt å liste, men det får da altså vente litt. Men jeg har da fått malt litt mellom vaffelsteking, snømåking, snøborgbygging, rydding, pizzabaking, søskenmegling osv :)


Og slik så det ut etter ett strøk med oljemaling på brystpanelet. Allerede en stor forbedring.

Og her er endelig høytalerene og gardinene kommet ned. Brystpanelet er ferdig malt med to strøk oljemaling. Veggen over er malt med ett strøk vannbasert maling. Så nå mangler det kun ett strøk igjen på øverste del - phuu.

Litt dårlig lys på bildene så fargen kommer kanskje ikke helt til sin rett men ett visst inntrykk får man da. Vi har da også tenkt å gjøre noe med belysningen, så om noen har noen gode tips til hva som passer som belysning i kjellerstua så er jeg veldig glad for det. Akkurat nå har vi en urstygg plafond etter forrige eier samt spottene dere ser på bildet.

3 kommentarer:

Lindas skattekammer sa...

Hei!
Så fint det blir!
Koselig og inspirerende blogg!
Håper det er ok at jeg legger deg til på blogglista mi :)

Linda

Bo med barn sa...

Hei.

Vårenyhetene kommer inn fra midten av februar og framover. Meld deg på nyhetsbrev så får du vite når det kommer noe nytt og spennende:)

Vimplene er flotte og hele 5 meter lange.

Lena

Belin sa...

Liten utfordring til deg på bloggen min! :-)

Related Posts with Thumbnails