lørdag 17. januar 2009

NY INTERIØR BUTIKK

En nye interiør butikk har kommet til Oslo - Home & Cottage. Så annonsen for den i en avis og måtte selvsagt sjekke den litt nærmere ut på nettet. Har ikke vært i butikken ennå men katalogen deres fristet til et besøk. Den kan dere se her. Kanskje noen av dere har vært i butikken allerede? De har vistnok avdelinger i Vinterbro, Tønsberg, Sandefjord, og Porsgrunn.


Foto fra Home & Cottage


Ellers så går det sakte med sikkert fremover med oppussingen av kjellerstua. I dag har jeg fått kvistelakket alle de tusen og ørten kvistene så nå står grunning for tur. Skal se om jeg ikke kan få lagt inn et FØR bilde snart.

4 kommentarer:

GundaM sa...

Hver gang jeg ser den annonsen deres i Dagbladet ser ejg at butikkene deres ligger så altfor langt unna ;( Men de bildene og annosen ser skikkelig flott ut !

Du må si ifra etter at du har vært der ja!

HIlsen fra trøndelag ;0)

Ps og nå linker jeg deg, fin blogg du har. Håper de ter ok,

charm design sa...

Det finnes definitivt en sånn butikk på vinterbro,har vært der flere ganger og jeg bare elsker den butikken.De har sinnsykt mye fint.Så jeg anbefaler å avlegge et besøk til lingnende butikk i oslo.Gled deg....

Pilen sa...

Butikkene er helt rå:-) Det er de gamle Interiørland butikkene som er gjort om, så du skal ikke se bort i fra at det kommer til å poppe opp flere etter hvert. Lykke til med kjellerstuen:-) Har diverse prosjekter jeg holder på med selv for øyeblikket, veldig moro, men akk så mye jobb:-)
God helg!

Smilla sa...

Var innom butikken på Alna i midten av januar, og de har veldig mye flott... Kom meg ut uten å ruinere kontoen helt, men jeg tror fort at jeg kunne ha gått litt berserk på en dag med litt mer energi og litt mindre selvdisiplin :)

Related Posts with Thumbnails