torsdag 8. oktober 2009

LITT HYTTEINTERIØR

Her kommer litt interiørbilder fra høstferiens hyttetur. Hytten tilhører min manns famile og er en relativ enkel hytte hvor det er innlagt strøm men ikke vann. Det betyr utedo og vann fra brønn. Altså er det det enkle liv som råder her. Og det har en ikke vondt av, avogtil.

Oppvasken foregår i to baljer på kjøkkenet. Vannet blir varmet på en stor vedkomfyr som også kan brukes til matlaging. Tidlig om morgenen bruker førstemann som står opp (som regel ikke meg) å fyre opp i denne vedkomfyren og legge inn et brød slik at det blir som "nytt". Ferskt og varmt. Deilig.

Før min manns familie kjøpte hytten bodde det en gammel dame der mesteparten av året. Og noe av interiøret er "arvet" etter henne. Blant annet tror jeg denne tallerknen som henger på veggen er etter henne.

Som sagt er det innlagt strøm. Vi har også fått installert en "hyttevarmer" slik at vi kan ringe hytta å få satt på varmen før vi kommer. Utrolig kjekt spør du meg.

Veldig tradisjonell hyttelampe.

1 kommentar:

mistin sa...

Alltid koselig på hyttetur. Vi har hverken innlagt strøm eller vann, men det er litt av sjarmen. Det skal være litt primitivt. Ønsker deg en god helg.

mistin

Related Posts with Thumbnails