onsdag 21. oktober 2009

ORDNING

For en ukes tid siden ryddet jeg rommene til mine to sønner - bedre kjent som de to rotekoppene. Jeg ryddet grundig, - sorterte, hev, vasket osv. I tillegg ble kleskapene sortert og ryddet for sommerklær og fravokste klær. Så en kan si at det tok sin tid å rydde de to rommene.

Bokhyllen til eldstemann inneholdet et sammensurium av bøker, Donald blader, lego-oppskrifter, tegninger, pussle-spill, leker osv. Mye var han vokst fra så da ble det enkelt og greit flyttet over til naborommet til lillebror. Så nå er det blitt litt mere orden - enn så lenge.

Tegninger, oppskrifter og blader ble sortert i tidskriftsamlere. Han hadde noen fra før men de var litt gamle og godt brukte så i dag tok jeg en tur ut i lunsjen for å kjøpe nye. Og turen gikk til ÅhlensHouse of Oslo. Der har de ett bra utvalg av ting for oppbevaring.

Så da ble to av disse med meg hjem. De er stabile og fine, enkle og greie. Og mye mere holdbare enn de gamle i papp fra Ikea.

Gammel og ny tidskrifsamler

Tidskriftsamlerene på plass i hyllen. Blir også mere orden når alle er like, så det blir vel flere av dem etterhvert.

Det er godt å ha unnagjort den ryddejobben og gutta var også godt fornøyd med "de nye rommene". Tror ikke de engang har lagt merke til tingene som er forsvunnet/kastet.

1 kommentar:

Lappesola sa...

Takk for tipset om tidskriftssamleren. Vi trenger noen sånne hos oss også.

Ha en fin dag.

Hilsen Sol

Related Posts with Thumbnails