søndag 25. oktober 2009

SØNDAG

Helgen har gått fort og nå er den, vips, snart over. Men til uken skal vi kose oss med hjemmebakte rundstykker for i dag har jeg fått bakt litt.

Det har pøst ned hele dagen så det var jo en god anledning til å få gjort litt innendørs. Så mens mannen var ute å skiftet til vinterdekk sammen med minstemann som assistent har jeg kost meg inne med en gjærdeig.

Har en gammel oppskrift hengende på kjøleskapet, klippet ut fra Aftenposten for lenge siden. Og den har blitt brukt før med godt hell. Så i dag ble den tatt frem igjen. Oppskriften ser dere på bildet. Rundstykkene skal stekes ved 225 grader i 13-15 min.

Til heving.

Ferdig produkt.

De var akkurat ferdige til de to sultne arbeidskarene kom inn. Så da ble det servert varme rundstykker rett fra ovnen med en kaffe Latte til. Snadder.

Ha en fin uke.

2 kommentarer:

Karna sa...

Så deilig med nystekte rundstykker..mmmm...søndagen ble brukt til forefallende arbeid i heimen, men det er fremdeles mye igjen for å si det slik...he,he..

Mia sa...

Ååååh, nystekt gjerbakst er det deiligste jeg vet! Dessverre er jeg ikke like flink til å bakde selv som jeg er til å spise... Dine rundstykker ser så deilige ut at jeg nesten må prøve meg, jeg også...

Related Posts with Thumbnails