mandag 6. desember 2010

GOD MAT PÅ SUNDVOLDEN

Oi, nå er vi allerede godt inne i desember og det nærmere seg faretruende julaften. Adventstaken og julestjerna er på plass og sviblene står i nye julepotter, men ellers så mangler det endel ting før julen kan begynne.

Det er travle tider så da er det godt å kunne slappe av og kose seg med litt god mat. Og da må jeg jo reklamere litt for Sundvolden hotel hvor vi var i går og spiste julelunch/julemiddag.


De har et virkelig deilig og bugnende koldtbord med masse god mat. Og man merker virkelig at maten er hjemmelaget og laget fra bunnen av. De reklamerer også med at mange av råvarene er hentet fra distriktet.Her ble det smakt på både røkelaks, gravelaks, skinker og salater for ikke å glemme deilig hjemmebakt brød. Jeg hoppet over ribba (selv om den så veldig god ut) men pinnekjøttet ble prøvd ut. Snadder.
Også dessertbordet var virkelig imponerende. Her manglet ingenting. Bare synd at jeg allerede begynte å bli ganske så mett da vi kom så langt.

Vi satt mange timer ved bordet å koste oss og selv om det var mange barn med var ikke det noe problem. Hotellet hadde nemelig hyret inn en "ballongmann" som underholdt barna samt at nissen kom en tur. Og det fantes både lekerom for de minste barna og et bordtennisbord for de litt større barna.

Så har du anledningen og har lyst på virkelig god mat så anbefales en tur hit i julestrida.2 kommentarer:

Lekenhverdag.com sa...

Tusen takk for tips! Det skal noteres ;-)

Jeg har forresten en GIVE AWAY, som kanskje kan gjøre hverdagen litt mer smakfull? Se her: http://www.lekenhverdag.com/2010/11/give-away-med-tre-vinnere.html

Hilsen Carina

russiske kvinner sa...

Sannsynligvis er det svært velsmakende. Takk.

Related Posts with Thumbnails