søndag 16. november 2008

MIN FØRSTE AWARD OG SØNDAGSBAD

Jeg har fått min første award og den har jeg fått fra denne hyggelige damen som har en flott og variert blogg. Tusen takk til "Duften av erteblomster" - anbefaler dere en tur dit. Det var veldig artig å få sin FØRSTE award så nå begynner jeg å føle meg litt etablert i "Blogglandia".


Jeg har skjønt det slik at jeg kan gi denne utmerkelsen videre. Mange har nok fått den før og mange fortjener den men jeg velger å gi den til følgende :

  • Pepperkverna: Hun har en kjempeflott matblogg hvor hun deler sine fantastiske oppskrifter ledsaget av fristende bilder. Veldig inspirerende.
  • Charm Design: Denne bloggen oppdaget jeg ganske nylig men følte meg "hjemme" på den med en gang. Hun har en flott stil og viser mange inspirerende bilder.
  • Den gode feen: Hun var den første til å kommentere på bloggen min - takk for det. Kreativ dame som syr mange flotte ting.
  • Karnas hus: Hennes blogg var den første jeg oppdaget og viste meg dermed veien inn i blogg-verdenen. Hun har et kjempekoselig hus med en helt gjennomført stil.

Så over til noe annet. Søndag er den store badedagen her i huset. Gutta mine blir "lagt i bløt" og vasket fra topp til tå. Vanligvis bader de samtidig men i dag tok vi oss tid til at de fikk bade hver for seg.

Her er minstemann i full gang. Det er deilig å ha hele badekaret og ikke minst alt såpe-skummet helt for seg selv. Han virkelig koste seg og sang Sabeltann sanger for full hals :) Hiv og Hoi...

Såpeskummet kommer fra denne flasken så nå dufter det lavendel av gutta mine (samt litt pære fra shampooen).

Da er helgen desverre snart over. Ønsker alle en trivelig uke.

5 kommentarer:

Christine Louise sa...

Grattis med award :-) Kan tenke meg det er stor stas.
Så utrolig deilig ut det boblebadet altså. Ønsker meg badekar jeg også.
Ha en god natt.

pepperkverna sa...

Tusen,tusen takk for award. Ble kjempeglad, er jo gøy at noen leser...Hege

LYKKEBO sa...

Hei.hei! Grattis med award! Kjempe herlige badebilder.. Jo mer skum jo gøyere er det!;) Masse flotte ideer til gavepakninger i innlegget under.. Jeg har allerede kjøpt inn gråpapir.. Så det blir julepapiret her i år:)

LYKKEBO sa...

Hei.hei! Grattis med award! Kjempe herlige badebilder.. Jo mer skum jo gøyere er det!;) Masse flotte ideer til gavepakninger i innlegget under.. Jeg har allerede kjøpt inn gråpapir.. Så det blir julepapiret her i år:)

Smilla sa...

Lavendel til kveldsbadet er en favoritt her hjemme også! Må sjekke ut denne såpen skjønner jeg... Er den fri for alt mulig ulumskt??
Takk for kommentar på bloggen min forresten :)

Related Posts with Thumbnails