tirsdag 24. november 2009

60 ÅR I MELLOM

I stua vår står det to barnestoler. På disse to stolene legger jeg frem klærne som guttene skal ha på seg om morgenen. Det som er litt morsomt med disse to stolene er at det skiller minst 60 år i alder mellom dem.
Jeg tipper dere greier å gjette hvilken som er eldst :)
Den eldste stolen var min mors barnestol da hun var liten og min etter henne. Og jeg tør påstå at den er like god i dag som den gangen. En utrolig kvalitet. En voksen person kan trygt sitte på den uten å være redd for å ødelegge den.


Den har gjennomgått endel fargeforandringer opp gjennom årene. Kan huske at den har vært både rød og grønn før den nå altså er lyseblå. Noe den har vært de siste 20 årene. Blomster-ranken øverst på ryggen har min mor malt.

 
Noen skader i "lakken" er det blitt. Men noe annet er vel ikke å forvente av en barnestol.Denne stolen ble kjøpt for noen år siden på Hilmers hus. En helt annen stil en den første. Men det er jo litt stilig å blande to tidsepoker sammen. Blande nytt med gammelt som det så kjekt står i alle interiørbladene.Synes den er fin i formen.
Men det spørs om den holder i 60 år. Hva tror du?

Da er det snart tid for Greys anatomy. Det er et must på tirsdagskvelden. Men først må det ryddes litt. Får middagsgjester i morgen og da er det litt greit at det ikke ser ut som om en storm med orkan styrke har sveipet innom.
2 kommentarer:

Karna sa...

Så koselig, kunne lage møbler av kvalitet før i tiden....en liten skatt dette...Ha en fin helg!

Tomines hjem sa...

hei igjen.gir snart opp jeg.. finner ikke ut hvilket navn som tilhører deg??!! kan du sende emg en mail med navn og ditt alias fire hjerter?

Related Posts with Thumbnails