søndag 15. november 2009

NEED FOR SPEED

Jommen ble det ny bil på meg gitt. Jeg har lenge vært på utkikk etter en liten "konebil" og har snevret søket inn til Nissan Micra og Toyota Yaris.  Så da denne dukket opp på  Finn.no var jeg kjapp med å sende mannen for å undersøke den nærmere.
Han godkjente den i første omgang så da var den min tur til å ta en titt og en prøvetur. Og bilen var virkelig helt strøken og fin å kjøre så da slo jeg til. Selv om det er litt skummelt å kjøpe brukt bil så er jo Nissan en veldig driftsikker bil slik som de fleste japanske biler er så jeg får bare håpe på at det var er godt kjøp.  Den er kanskje ikke akkurat laget for speed som oveskriften antyder, men holder lenge for mitt bruk som er småkjøring i nabolaget pluss en og annen tur til Ikea. Jeg skal hente den i morgen så det blir deilig å få sin egen bil.

Ellers i helgen har jeg vært på kino med en venninne å sett : "julie & julia". Kjempeartig film hvor Meryl Streep gjør (som vanlig) en flott tolkning av Julia Child. Amerikas svar på Ingrid Espelid Hovig.
Det er to parallelle historier hvor vi følger Julie som skriver en blogg hvor hun skal lage de 524 oppskriftene i kokeboken «Å mestre den franske kokekunst»  av Julia Child  samtidig som vi følger Julia Child i Frankrike hvor hun lærer seg å lage fransk mat og skrive denne kokeboken.
Anbefales.Amy Adams som JulieMeryl Streep som Julia.

Ha en flott uke alle sammen. I morgen skal jeg med minstemann til legen for vaksinering. Endelig har de begynt å vaksinere de utenfor risikogruppen. Og her har de begynt med de minste.


5 kommentarer:

Miss Mette sa...

Gratulere med ny bil :o) det er kjekt ja, trenger egentlig ikke så kjapp bil, bare man kan komme seg frem... lykke til med vaksineringen i morgen. Klem fra Mette

Beate sa...

HEISANN
takk for koselig hilsen...

grattis med ny bil!
Lykke til med vaksinering i morgen.

klem Beate

Albertines verden sa...

Hei. Så koselig at du stakk innom. Fint at du likte det du så.
Ha en superfin uke!

Anette Willemine sa...

Gratulerer så masse med ny bil!
Den filmen har jeg hørt skal være morsom. Må nok ta meg en tur!
Ha en deilig kveld!
Klem fra Anette Willemine

Mors værelse sa...

Til lykke med ny bil...Jeg har en 2005 modell som jeg er såå glad i..:))
..Og filmen var veldig bra...

Hilsen Mariann

Related Posts with Thumbnails